Kausimaksujen laskutus alkaa

Flanels ry:n kausi- ja jäsenmaksujen laskutus käynnistyy tällä viikolla. Ensimmäisenä laskun saavat kilparyhmien pelaajat, joille lasku annetaan infotilaisuuksien yhteydessä:

– miehet su 22.11. treenien päätteeksi
– naiset ke 18.11. treenien päätteeksi
– e1-pojat ma 23.11., infotilaisuus vanhemmilla klo 18.45-19.00
– c1.pojat pe 20.11., infotilaisuus vanhemmille klo 17.00-17.15

Juniorijoukkueiden osalta toive on, että vanhemmat osallistuvat ehdottomasti infotilaisuuksiin. Näissä tilaisuuksissa käydään läpi kausimaksujen määräytymisperusteet, annetaan infoa maksujärjestelyistä ym. tärkeää asiaa. Infoissa saattaa olla esillä myös muita ajankohtaisia asioita.

Uuden järjestelyn tarkoituksena on vähentää laskutuksen yhteydessä syntynyttä kysymysten paljoutta.

Kilparyhmien pelaajilta laskutetaan tässä vaiheessa n. puolet kausimaksusta sekä jäsenmaksu. Seuratoimijat saavat tässä vaiheessa vain jäsenmaksulaskun. Kausimaksujen 2. erät laskutetaan ensi talvena.

Mikäli laskuissa on virheellisyyksiä tai haluat maksaa sen osissa, ole yhteydessä omaan joukkueenjohtajaan tai toimisto(a)flanels.org.

Harrasteryhmien jäsenet saavat laskut postitse

Harrasteryhmien laskutus käynnistyy puolestaan viikolla 48 ja se tapahtuu kokonaan postitse. Olethan muistanut syöttää jäsentietosi sähköisesti. Mikäli laskua ei kuulu n. 3-4 viikon sisällä, jäsentietosi todennäköisesti puuttuvat.

Mahdollisista virheitä koskevat tiedustelut yms. sähköpostitse toimisto(a)flanels.org.

Toimita liikuntasetelisi viimeistään nyt

Mikäli maksat kausimaksusi kokonaan tai osin liikuntaseteleille, toimita setelit nyt ryhmäsi ohjaajalle tai kilparyhmissä joukkueeenjohtajalle. Mikäli saat liikuntaseteleitä seuraavan kerran esim. ensi vuoden puolella, on setelit mahdollista toimittaa tuolloinkin, mutta infoa tästä nyt.