Kausiennakko: E2-pojat

Flanelsin E2-pojat aloittavat kilpasarjassa. Kuva viime keväältä.
Flanelsin E2-pojat aloittavat kilpasarjassa. Kuva viime keväältä.

Flanels on saanut jalkeille uuden joukkueen Salibandyliiton kilpasarjoihin. Kyse on poikien 2004-ikäluokasta ja Flanels E2-pojista, jotka aloittavat sarjapeliurakkansa – eli pelaavat ns. roll out -ottelunsa – kotihallissa Joutsassa sunnuntaina 12.10.2014. Flanelsilla on muutes poikkeuksellisesti ohjelmassa peräti kolme matsia.

Kuten Flanelsin muutkin juniori-ikäluokat, ovat nämäkin pojat aloittaneet sählytaipaleensa Salibandykoulussa. Viime kaudella joukkue pelasi jo lähialueensa harrastesarjaa, minkä pohjilta porukka uskaltautui siis SSBL:n sarjaan.

Joukkueeseen kuuluu kaikkiaan 19 pelaajaa. Joukkueen päävalmentajana toimii naisten joukkueen monivuotinen kapteeni Mia Reponen. Valmentajina toimivat Onni Långström ja Lari Nikkanen. Joukkueenjohtaja on Anne Muttilainen.

Harjoituksissa ollut hyvä tsemi päällä! Paljon ”syötetty” pojille uutta tietoa 5vs5-peluuttamiseen ja -pelaamiseen liittyen. Tällä reippaan iloisella joukkueella on kiva lähteä kohti ensimmäisiä pelejä, kommentoi päävalmentaja Reponen.

Kaakkois-Suomen alueella on kaikkiaan 15 E2-poikien joukkuetta, jotka on jaettu kahteen alkusarjalohkoon. Flanelsin lohkossa on 8 joukkuetta ja alkusarja pelataan läpi kolmessa turnauksessa. Alkusarjojen perusteella muodostetaan Kaakkois-Suomeen talven ajaksi ylempi jatkosarja (7 joukkuetta) ja aluejatkosarja (8).

Molemmista sarjoista on tarjolla loppukevääksi vielä jatkopelejäkin, jotka pelataan ylialueellisina yhdessä Savo-Karjalan alueen kanssa.. Ylemmän jatkosarjan 2 parasta ratkoo aluemestaruudet yhdessä Savo-Karjalan 2 parhaan kanssa. Vastaavasti aluejatkosarjan parhaat pääsevät ns. haastajafinaaleihin.

 

Pelaajalista 2014–2015

5 Onni Muttilainen, y-pelaaja
7 Valtteri Reinikainen
8 Julius Airaksinen
11 Taavi Törnvall
13 Paavo Niemi
15 Eeli Laitinen
16 Väinö Koistinen
18 Dave Tikander
20 Jiri Törnvall
26 Julius Roos
28 Aapeli Karppinen
29 Arttu Reponen
43 Onni Nikkanen, y-pelaaja
45 Elias Laitinen
46 Luka Manninen
47 Riku Liukkonen
49 Saku Karstila
52 Tuomas Olkkonen
xx Aleksi Reponen, y-pelaaja