Kausi avattiin Vaajakoskella

Flanels 1 (Tiikerit) ja Flanels 2 (Leijonat) aloittivat reikäpallon pyörittämisen vain hetki sen jälkeen kun jalkapallokausi saatiin pakettiin. Joillekin pelaajille tuli viikon sisään kaksi jalkapalloturnausta ja vielä tapiksi salibandyturnaus, joka käytiin Vaajakoskella 10.9. Rankan viikon jälkeen lopputulos oli kuitenkin varsin hyvä.

Kahteen joukkueeseen jaetut pelaajat saivat nyt varmasti tarpeeksi peliaikaa. Vaikka Tiikerien vaihtopenkillä lepäsi vain kaksi pelaajaa kerrallaan, jaksoivat he pelata tiukat pelit hienosti. Leijonat pääsivät hieman helpommalla ehkä aavistuksen heikomman vastustajankin avulla.

Hienoa oli ehdottomasti se, että kummastakin joukkueesta löytyy selvästi sellaisia johtohahmoja, jotka pystyvät johtamaan toimintaa kentällä. Tiikerien pakkiparina toiminut Eetu Oksanen ja Oskari Oittinen antavat kumpikin hienosti joukkueelleen kannustusta takalinjoilta.
Ensimmäisessä salibandyturnauksessaan pelannut Atte Heinonen ansaitsee myös kunniamaininnan pelistään. Kukaan ei oisi uskonut, että Atte oli ensimmäistä kertaa mukana, sen verran mallikasta oli hänen pelaaminen.

Pelit olivat tiukkoja ja hieman epäonnisiakin. Muuramen joukkue on pelannut tiukkaa Salibandyliiton sarjaa Tampereen alueella ja se näkyi heidän otteissaan. Vedot olivat hyviä ja tarkkoja.
Peli Duxia (entinen FCV) vastaan oli tasainen, kuten aina. Vain muutama onnenkantamoinen antoi vastustajalle voittopisteet.
Viimeinen peli TiPaa vastaan osoitti, että kyllä joukkueessa osataan. Siitä kertoo mm. Mikko Kärnän pelissä tekemät neljä maalia.

Leijonissa oli varsin vahva pakkipari, Jiro Heino ja Samba Sissoho. Tämä olikin ehdottomasti myrkkyä varsinkin hieman heikoimmille joukkueille, jotka eivät päässeet käytännössä Flanelsin maalille lainkaan. Ainoastaan Dux onnistui kiusaamaan johtaen erätauolla jo 3-0. Sisukas taistelu nosti tilanteen kuitenkin tasoihin. Maininnan ansaitsee ehdottomasti aina maalilla vaarallisena kärkkyvä Jerry Järvinen, joka sai turnauksessa mahtavat tehopisteet 8+2.
Kaksi muuta Leijonien peliä osoitti, että tasoerot sarjassa ovat suuret.

Turnaustilastot

Vaajakoski 10.9.2011
MuurY – Flanels Tiikerit 6-1
Dux J – Flanels Tiikerit 5-2
Flanels Tiikerit – TiPa 8-0

Flanels Leijonat – Dux 01 6-0
Dux A – Flanels Leijonat 4-4
Leppä 2 – Flanels Leijonat 0-13
peliaika 2 x 12 min

Kokoonpano

Tiikerit
Eetu Oksanen 1+1
Markus Nieminen 2+3
Matti Nurminen (mv kaikki pelit) 0+0
Oskari Oittinen 0+1
Leevi Halttunen 0+1
Riku Hokkanen 2+3
Mikko Kärnä 6+0
Atte Heinonen 0+0

Poissa joukkueesta:
Toni Toivonen
Edi Oksanen

Leijonat
Mikko Nummela 2+2
Jesse Järvinen 2+1
Jerry Heino 3+2
Valtteri Weijo 3+0
Jerry Järvinen 8+2
Aksel Nicklen (mv kaikki pelit) 0+0
Kalle Kaitamäki 1+1
Jiro Heino 2+5
Samba Sissoho 2+4
Eemeli Karppinen 0+2

Poissa joukkueesta:

Kentälliset turnauksessa

Tiikerit

Hyökkäys:
Riku Hokkanen – Mikko Kärnä – Markus Nieminen – Atte Heinonen

Puolustus:
Oskari Oittinen – Eetu Oksanen – Leevi Halttunen

Leijonat

Hyökkäys:
Jerry Järvinen – Jerry Heino – Mikko Nummela
Kalle Kaitamäki – Jesse Järvinen – Valtteri Weijo

Puolustus:
Jiro Heino – Samba Sissoho – Eemeli Karppinen

Jatko

Tiikerit jatkavat seuraavan kerran 18.9 Äänekoskella.

Leijonat pelaavat seuraavan kerran 8.10. Huhtaharjulla Jyväskylässä.