Kärnä korvaa Hurrin

Flanels I rosterissa nähdään lauantaina 30.1. Killerillä kaksi uusvanhaa pelaajaa. Niin hyökkääjänä kuin pakkina viihtyvä Olli Kärnä tekee paluun puolikkaan kauden poissaolon jäljiltä.

Kärnän odotetaan tuovan kevätkauden ajaksi erityisesti ratkaisuvoimaa sekä kaksinkamppailuvoimaa.

Myös maalivahtiosasto saa täydennystä, kun Jaakko Onali tekee samoin paluun puolikkaan kauden poissaolon jäljiltä. Ykkösmaalivahti Mikko Mäkinen on lauantaina sivussa työesteen vuoksi. Entinen kakkosvahti Santeri Sorsa on ollut viimeajat puolestaan niin heikossa torjuntavireessä, ettei häntä voi edes ajatella tolppien väliin.

– Kyllä, Sorsan osalta kyse on selkeästä hyllyttämisestä. Toivottavasti ukkeli katsoo itseään nyt peiliin ja ryhdistäytyy, kommentoidaan seurajohdosta.

Myös hyökkääjä Jussi Jokinen, ei kuitenkaan se olympiakoneesta tiputettu, liittyy Flanelsin pelaajarinkiin. Jokinen vietti viimeisen vuoden armeijassa ja sitä ennen hän oli pitkään loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Mikä on totuus Hurrista?

Eittämättä alasarjojen maakuntatason tähtipelaajien joukkoon luettavan Vesa ”Petu” Hurrin tilanteesta on liikkunut koko kauden ajan mitä hurjimpia huhuja.

Eräs tarina kertoo, että Hurrin käsi olisi syksyllä irronnut tämän vetäessä lämmittimen töpseliä seinästä. Toinen tarina taas kertoo, että Petu on piiskannut Flanels-naiset niin kovaan lentoon, että piiskakäsi on siinä samalla vaurioitunut..

Totuus on kuitenkin se, että Hurri vieraili kuluneella viikolla ylävartaloon perehtyneen spesialistin luona ”pienessä, mutta tarpeellisessa leikkausoperaatiossa”.

– Petulla on käytössään ensi kaudella kokonaan uudet kädet, ellei sitten Jeesus-Salonen vieraile Joutsassa jo aiemmin ja tee ihmeparannusta, kertoo Flanelsin seurajohto toiveikkaana.