Karavaani kohti Kuopiota – viime käden muutoksia

Flanelsin suunnistusjoukkueen ”karavaani” aloittaa matkanteon lauantaina 14.6. puolilta päivin kohti Kuopio-Jukolaa. Joukkueeseen on tullut viime hetken muutoksia.

Henry Suuronen ja Jani Heiskanen jäävät sivuun alavartalon vammojen johdosta. Suurosen paikkaajaksi nousee kovakinttuinen, mm. Kalevan kisoissakin nähty Jere Rossi. Heiskasen tilalle nousee puolestaan toissa vuonna Flanelsin pihkaniskoissa nähty Antti Tonteri.

Lisäksi joukkue on saanut kansainvälisen tason vahvistuksen huoltojoukkoihin. Huoltopäälliköksi on nimetty Tomi Saari, joka tulee operoimaan kisa- ja majoitusalueelle perustettavasta ”johtokeskuksesta” käsin.

Joukkueenjohto on muutosten johdosta muuttanut myös juoksujärjestystä, joka on julkaistu myös Kuopio-Jukolan ilmoittautumissivulla. Petteri Oksanen siirtyy nelososuudelle ja Oksasen kolmososuudelle tulee juoksijaksi Rossi. Tonteri nähdään samalla osuudella, jossa myös Heiskasen piti juosta.

Juhani – Ilari Suuronen, 10,0 km
Tuomas – Arto Vainiomäki, 11,5 km
Aapo – Jere Rossi, 10,0 km
Simeoni – Petteri Oksanen , 7,7 km
Timo – Jari Pessala, 7,7 km
Lauri – Antti Tonteri, 10,6 km
Eero – Jussi Seppälä, 14,2 km

Flanels kilpailee numerolla 1331. Lähtö tapahtuu klo 23. Väliaikarastien perusteella etenemistä voi seurata myös tapahtuman verkkosivujen kautta.