Kakkosjoukkueelle avausvoitto

Kautensa 4 tappiolla aloittanut Flanels II pääsi vihdoinkin voittokantaan. Joukkue kaatoi lauantaina Sysmässä jyväskyläläisen Fiiliksen upean taistelun jälkeen maalipistein 6-8 (3-3, 2-3, 1-2).

Ottelu jäi kakkosjoukkueelle päivän ainoaksi, sillä turnaus keskeytettiin vuotavan katon vuoksi. Iltaottelussa vastassa piti olla Räyhä Jyväskylästä.

Kahteen kertaan ottelussa näytti siltä, että jompi kumpi joukkueista karkaa. Avauserässä Fiilis karkasi 3-1-johtoon, mutta Flanels kiri kiinni erän loppuun mennessä. Toisessa erässä osat olivat täysin päin vastoin, mutta Fiilis sai lopulta tasoitettua päätöserän puolivälissä 6-6:een.

Ratkaisu nähtiin heti seuraavassa vaihdossa, ajassa 38.38, kun joutsalainen Matti Juvonen (2+1) sivalsi pallon sisään hartolalaisen Pasi Kuusinen syötöstä. Joutsalainen Toni Repo iski vielä yhden tyhjiin päätösminuutilla.

– Taistelu ja jaksaminen riitti tällä kertaa myös päätöserään. Ensimmäistä kertaa pelasimme massalla parketin sijaan, se näkyi myös. Ero on sama kuin jalkapallossa nurmikon ja hiekan välillä, varakapteeni Juvonen vertasi.

Kakkosjoukkueen syyskausi jatkuu vielä 16.12., jolloin pelipaikkana on jälleen Sysmä. Vastassa ovat LA Kings Laukaasta ja Toverit Jyväskylästä.

Turnausstatistiikka

Juvonen 2+1
Simonen 2+0
Hepola 1+1
Heino 1+1
Repo S. 1+0
Repo T. 1+0
Järvinen 0+1
Virtanen 0+1
Kuusinen P. 0+1
Hahtala 0+0, MV
Tenhunen 0+0
Sipiläinen 0+0
Ulmanen – ei kokoonpanossa, terve
Purojärvi – ei kokoonpanossa, terve
Suuronen – ei kokoonpanossa, terve