Kakkoselle kolme pinnaa

Flanels II onnistui miltei täydellisesti lauantain turnauksessa Joutsan liikuntahallissa. Avausottelussa Elet Repus kaatui lukemin 5-1. Toisessa ottelussa täydet neljä sarjapistettä jäivät haaveeksi, kun Äänekosken urheilijat tasoittivat viimeisessä erässä pelin loppunumeroiksi 3-3.

Ottelu Elet Repusia vastaan oli täydellistä Flanelsin hallintaa. Hyvän karvauspelin ansiosta vastustajalla oli vaikeuksia käynnistää hallittuja hyökkäyksiä, jotka päättyivät viimeistään kurinalaiseen puolustuspeliin. Pelin hidas tempo vaikutti sopivan paremmin oranssille joukkueelle, ja jyväskyläläiset tuntuivatkin olevan joka tilanteessa askeleen jäljessä. Voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä, kun Joonas Purojärvi sinetöi kakkosjoukkueen voiton kahdella päätöserän maalillaan Matti Juvosen syötöistä.

Äänekosken urheilijat tiedettiin jo ennakkoon varsin juoksuvoimaiseksi joukkueeksi. Kakkosjoukkue ottikin taktiikakseen passiivisen karvauspelin ja nopeat vastahyökkäykset. Ottelu oli ÄU:n hallintaa, ja tilanteet vyöryivät jatkuvasti Flanelsin maalille. ÄU meni nopeasti johtoon, mutta Pasi Kuusinen tasoitti pian tilanteeksi 1-1 päivän toisella maalillaan. Kolmanteen erään lähdettäessä tilanne oli 3-2 kotijoukkueelle. Valitettavasti erien alut ovat olleet usein vaikeita joutsalaisjoukkueelle, niin myös nyt. Viimeistä erää oli kulunut vain 23 sekuntia, kun äänekoskelaiset tasoittivat ottelun. Vastaiskujen pelossa kumpikaan joukkue ei uskaltanut enää hyökätä, ja pisteet jaettiin tasatuloksella 3-3.

TS

P.S. Jos kuvaa ihmettelette, niin älkää vaan luulko ettei vitosdivaritasolla osattaisi fanittaa. Ylemmässä kuvassa poseeraavat kiihkeät kannattajat Leivonmäeltä eli Janne Nurminen (vasemmalla), Matti Kivekäs, Mikko Kivekäs, Riku Gyldén (#5) ja Ville Tarhanen. Alemmassa kuvassa kakkosjoukkueen tähtipelaaja Antti ”Nuppi” Nieminen (#20) on päässyt fanien käsittelyyn.

Tähtiraadin valinnat:

Elet Repus -ottelu, tähtiraadissa Posti & Kämppi:
*** Purkka Purojärvi
** Maho Juvonen
* Pekka Hahtala

ÄU-ottelu, tähtiraadissa Posti:
*** T. Repo
** Pasi Kuusinen
* Sipi Sippari

Turnaustilastot

Flanels II – Elet Repus 5-1 (1-1, 2-0, 2-0)
Flanels II – ÄU 3-3 (2-1, 1-1, 0-1)
peliaika 3 x 15 min tehoton

Kokoonpano
Purojärvi J. 2+1
Niemi J. 0+2
Nieminen A.
Repo T. 1+0
Hahtala P. (mv)
Suhonen J.
Sipiläinen T. 0+2
Kuoppala L. 1+0
Hepola M. 1+0
Kuurne K. 2 min
Kuusinen P. 2+0, 2 min
Tenhunen T.
Heino J.-M. 2 min
Repo S. 1+0
Juvonen M. 0+2
Oksanen P.

Ei kokoonpanossa
Valtonen J. (mv)
Virtanen K.

Jatko

Kausi jatkuu sunnuntaina 1.2. Jyväskylän Killerillä, jossa vastaan asettuvat Diamonds (klo 10:00) ja SumKu (klo 12:00).