Kahden paunan puhde

Flanels II ja V divisioonan sarjapelit jatkuivat täydellä kierroksella Joutsassa lauantaina. Plakkariin kertyi tällä kertaa 2 sarjapistettä.

Avausottelun keskeinen jännityksen aihe oli, voittaako Flanels II Lievestuoreen kisan 12 maalin erolla vai ei. Ei voittanut, mutta lähellä oli, sillä loppulukemat olivat n. 2-12 (varmistellaan maanantaina..). Vastustajalla oli rosterissa vain 8 ukkelia, joten se selittää paljon.

Flanelsin pelaajistosta erottui aamuottelussa edukseen hanakasti viivalta kuteja ampunut Tatu ”Kettu” Mutkala. Yleisö sai hieroa silmiään, sillä maalinedustan makuupaikkalippujen ilmaisjaon sijaan puolustaja Jani ”TNT” Suhonen merkkauttikin tehot 1+1…?

Toisessa ottelussa Kikka-74:sta vastaan oli hieman toinen meininki. Vihulainen hallitsi kenttätapahtumia melko lailla läpi ottelun. Kahdessa ensimmäisessä erässä Pekka Hahtalan loistotorjunnat pitivät Flanelsin mukana, kun vain kaksi lipsahti selän taakse.

Tähän saumaan kun Flanels olisi saanut pari vastaiskukassia, olisi jämsänkoskelaisilla saattaneet valahtaa ns. paskat housuun. Toisen erän lopuilla pari paikkaa olikin, mutta ei maalipisteitä. Päätöserässä Kikka-74 sahasi muutaman kerran poikkareilla läpi Flanelsin nopan ja ottelu ratkesi. Loppulukemat vieraille 1-7.

Mainittakoon, että Teemu Sipiläisen poissaolo päivän otteluista verotti myös yleisömääriä: Leivonmäeltä saapui katsomoon tällä kertaa vain arviolta 10% normaalista fanimäärästä.

Turnaustilastot

16.1.2010 Liikuntahalli Joutsa
Kisa – Flanels II 2-12 (x-x, x-x, x-x)
Flanels II – Kikka-74 1-7 (x-x, x-x, x-x)

Kokoonpano
Virtanen Kimmo, kapteeni
Mutkala Tatu
Purojärvi Joonas
Niemi Joni
Heinonen Niko
Nieminen Antti
Repo Toni
Suhonen Jani
Valtonen Juha
Tenhunen Tuukka
Heino Juha-Markus
Juvonen Matti
Repo Sami
Hahtala Pekka (mv.) 0+0, 9 pm.

Ei kokoonpanossa
Sipiläinen Teemu
V.E. Salainen

Jatko

6.2.2010 Killeri Jyväskylä
15:00 Flanels II – TiSu
18:00 Elet Repus – Flanels II