Junnuilla upea taistelu Sysmässä

Tänään oli kasvun päivä meidän D2-poikien joukkueella SSBL;n haastajasarjassa. Päivä aloitettiin aamulla kello 10.00 SB Heinola/BB-88 yhdistelmäjoukkuetta vastaan 3-3 tasapelillä. Peli oli kerrassaan hieno parannus edellisturnaukseen nähden. Joukkue teki sovittuja asioita ja toteutti pelikirjaa täsmällisesti. Karvauspelaaminen toimi oikeastaan erityisen hyvin ja vastustaja ei päässyt rakentamaan peliään helposti. Edellisen turnauksessa esiintyneitä ongelmia maaliedustapelaamisessa ei nyt ollut. Pelirohkeudessa oli selvästi vielä kehitettävää.

Toisessa pelissä kohtasimme klo 12.00 jatkosarjapaikasta kovasti taistelleen Pelicansin mustat joukkueen. Peli oli heille päivän ensimmäinen ja meille toinen. Meille oli vain tunti aikaa tankata ja valmistautua otteluun. Peli alkoi ihan hyvin, mutta sitten energiat eivät ihan riittäneet. Toinen erä oli ihan hyvää pelaamista. Peli ajoittain näytti käynnistymisen merkkejä. Tappio oli kuitenkin selvä 10-2.

Joskus tappiokin tuntuu voitolta ja tänään oli se päivä. Viimeinen peli oli juuri sitä Flanels säbää jota harjoituksissakin on nähty. Tuloksena saimme uskon omaan tekemiseen ja siihen, että jokainen ottelu on tulevaisuudessa voitettavissa. Nyt ei maila turhaa käsissä purista. Huomion arvoista on, että joukkueessamme on yli kolmasosa 1-3 vuotta sarjan ikäluokkaa nuorempia pelaajia. Pelaajille suuri kiitos tästä päivästä, kiitos myös koko neljän hengen valmennustiimille, joka jaksaa illasta toiseen miettiä miten tätä joukkuetta ja näitä loistavia yksilöitä kehitetään. Kasvun tiellä ollaan!

Valmentaja Pekka Huikko

Lisää kuvia turnauksesta löytyy alla olevasta kuvakansiosta!