Jipolle Charlie Trophy – Antti Tonterista kunniajäsen nro 5.

Flanelsin C1-pojissa päättyneellä ja B-pojissa alkavalla kaudella pelaava Jiro Heino on palkittu seuran arvokkaimmalla palkinnolla, kiertävällä Charlie Trophyllä. Valinta julkistettiin torstaina 25. heinäkuuta Flanels ry:n vuosikokouksessa.

Charlie Trophyyn vaaditaan esimerkillistä suorittamista paitsi kaukalossa myös sen ulkopuolella. ”Jippo” on pelannut ja pärjännyt mainiosti pelikentillä pari vuotta muita nuorempana. Viimeisen puolentoista kauden aikana Jippo on myös ottanut hurjia kehitysaskelia pelaajana. Heino tunnetaan myös erinomaisena joukkuepelaajana ja hengennostattajana. Lisäksi hän on mukana seuran Salibandykoulun ohjaajatoiminnassa.

Flanels sai kokouksessa myös uuden kunniajäsenen, hallituksen puheenjohtajuudesta luopuneen Antti Tonterin. Hän on seuran kunniajäsen numero 5. Tonteri on ollut mukana kuvioissa avauskaudesta 1999-2000 lähtien. Hallinnossa hän on ollut mukana seuran itsenäistymisestä alkaen, viimeksi siis puheenjohtajana.

Vuosikokouksessa julkistettiin myös tukku muita palkitsemisia. Vuoden seuratoimijana palkittiin Maiju Maunula, joka päättyneen kauden alla sai pienen vauvan, mutta siitä huolimatta oli mukana aktiivisesti Flanels-naisten II-divarijoukkueessa ja myös C-tyttöjen valmentajana. Marko Nikkaselle on puolestaan myönnetty seuran erikoistunnustus kiitokseksi vuoden 2012 ja 2013 mainostauluhankkeista. Markon kunniakirja luovutetaan myöhemmin sopivassa yhteydessä.

Ryhmien ja joukkueiden parhaina palkittiin:
Nella Lampinen, Salibandykoulu Naperot
Dave Tikander, Salibandykoulu Isot
Päivi Heino, Rouvasähly
Harri Koponen, Äijäsähly
Essi Mällönen, C-tytöt
Oskari Oittinen, D2-pojat
Onni Långström, C1-pojat
Sanni Tonteri, naiset
Ilari Ahonen, miehet

Jiro "Jippo" Heino vastaanotti seuran arvokkaimman palkinnon, C
Jiro ”Jippo” Heino vastaanotti seuran arvokkaimman palkinnon, C