Jäsenennätys rikki

Flanelsin jäsen- ja harrastajamäärät ovat jatkaneet kasvuaan. Vaikka salibandykausi on vasta alullaan, on viime kauden määrät ehditty jo rikkoa.

Kasvua on tullut säännöllisen naisten harrastetoiminnan, miesten kakkosjoukkueen sekä salibandykoulun uusien kasvojen myötä.

Henkilöjäsenten määrä on ylittänyt sadan ja on nyt 108. Flanelsin henkilöjäsenistä hyvin suuri osa on mukana seuran harraste- tai kilpatoiminnassa vähintään kerran viikossa.

Kannattajajäsenten määrä on sekin noussut ja on nyt 49 kpl. Kunniajäseniä on 2 kpl.

Tilastoihin ja hakemuksiin Flanels käyttää aina tilikauden päättyessä olevaa jäsenmäärää. 31.5.2006, eli viimeksi päättyneellä tilikaudella jäsenmäärät olivat seuraavat: 2 kunniajäsentä, 92 varsinaista jäsentä ja 37 kannattavaa jäsentä.

Lisenssien määrä lähestyy myös sataa

Salibandylisenssien määrä on tällä hetkellä 83. Mukana on kaikkiaan 25 harrastelisenssejä, joiden markkinointiin on tällä kaudella panostettu.

Osalle harrasteryhmistä lisenssimarkkinointi on vielä tekemättä. Myös sarjapelaajien osalta lisenssimäärä noussee kauden mittaan 5-10:llä.

Lisäksi Flanelsin säännölliseen toimintaan ottaa osaa 10-20 henkeä, jotka eivät halua jäseniksi eivätkä halua lisenssiä.

Flanelsin järjestämiin urheilu- tai liikuntatapahtumiin ottanee tällä kaudella osaa n. 1500-2000 henkeä. Näitä tapahtumia ovat mm. Flanelsin järjestämät salibandyturnaukset.

Mukana arviossa eivät ole katsojat, ainoastaan tapahtumiin osallistuvat urheilijat, liikkujat sekä välttämättömät toimihenkilöt.