Isäinpäivän kunniaksi 4 pistettä Kouvolasta !

C2-pojat kävivät sunnuntaina hakemassa Kouvolasta 4 pistettä kotiin.  Ensimmäisenä vastassa Voima Imatralta mistä ennakkoon ei tiedetty muuta kun että joukkue ei ollut alkusarjassa voittanut yhtään ottelua. Peli alkoikin vauhdikkaasti ja pallo pyöri alusta asti Flanelsin hyökkäyspäässä ja ensimmäinen maali nähtiin jo ajassa 2.16 kun joukkueen nopsajalka Toni Toivonen karvasi ylhäältä ja sai riistettyä pallon Voiman puolustajilta ja teki upeaakin upeamman rystymaalin. Tuosta maalista oli kulunut vain 8 sekuntia kun Flanels teki toisen maalin ja 0-3 johdossa oltiin jo ajassa 2.50. Tuolloin valmentajan oli pakko laskea poikia maantasalle ja sanoa että kyllä niitä vastaiskuja vielä tulee ja niin tulikin ajassa 6.43  ja 8.03 , ja niin tilanne oli jo 2-3. Ensimmäisen erän lopussa tilanne oli Flanelsin eduksi 4-5 ja vastustajan kaikki maalit tuli nopeasta vastaiskusta jolloin vedot ”viivasta” jäi pitämättä kiinni.

Toiseen erään lähdettiin myöskin vauhdikkaasti ja pallo pyöri erinomaisesti mutta maaliin asti se saatiin vasta puolessa välissä erää kun pakki Tino Salmela syötti hienon syötön Oskari Oittiselle joka pääsi läpiajoon ja laittoi pallon maaliin. Vajaa minuutti tuosta vastustaja teki maalin taas Flanelsin harhasyötöstä, ja tilanne tasainen 5-6. Tokan erän loppuun nähtiin vielä kaksi maalia Aapeli Karppisen ja Oskari Oittisen tekemänä ja tilanne olikin hienosti 5-8.

Kun kolmatta erää oli pelattu viitisen minuuttia niin Toni Toivonen joutui jäähylle ja Flanelsin alivoima pyöri hienosti ja Tonin päästyä jäähyltä osasi Atte Heinonen lukea hienosti peliä ja syötti pitkän syötön juuri vapautuneelle Tonille ja maaliverkko soi taas. Menomatkalla linjurissa valmentaja antoi vinkkejä parille etupenkin pojalle miten käyttää hyödyksi Tonin nopeus ja miten sijoittautua silloin hyökkäyspäässä, ja tästähän Mikko Kärnä otti opikseen ja teki hienon maalin Tonin syöttäessä maalin takaa pallon suoraan Mikko Kärnän mailan lapaan ja Mikko teki maalin suoraan syötöstä. Erän loppupuolella Voima teki vielä pari maalia mutta se ei riittänyt vaan Flanels voitti pelin upeasti 7-12. Tässä pelissä hienoin onnistuja oli Oskari Oittinen jonka tehot oli 3+2. Lisäksi Riku Hokkanen 2+0 ja Toni Toivonen 2+1 ja 8 muutakin pelaaja pääsi maalin tai syötön makuun.

 

No mutta päivän toinen peli olikin sitten jo ennakkoon monta kertaa tiukempi taistelu, asettuihan vastaan Sysmän BB-88. Peli pyöri tasaisesti molemmissa päissä kunnes Oskari Oittinen teki upeaa karvaustyötä ja riisti pallon , syötti ja Aatu Tapper luki hienosti peliä ja sai syötön ja teki maalin. Tuo maali oli tasaisen ensimmäisen erän ainut maali.

Toisen erän alkuun BB-88 teki heti avausmaalin ja hetki tuon jälkeen Aleksi Aaltonen ”heitti” vastustajan laidan yli ja sai tuosta 2 min jäähyn. Ja BB-88 käytti ylivoiman hyödyksi ja laittoi satavarmasti pallon maaliin. Tuosta edettiin tasaisesti ja molemmat yhden maaalin kunnes BB-88:n pelaaja esti Toni Toivosta maalintekotilanteessa ja siitä jäähy BB-88:lleja Flanelsille rangaistuslaukaus, jota meni tekemään Toni, mutta siinä onnistumatta. Mutta Flanelsin ylivoimalla Riku Hokkanen teki maalin kaukolaukauksella puolesta välistä kenttää hienolla Mikko Nummelan syötöllä. Toinen erä päättyi tilanteessa 3-3.

Kolmas erä taas olikin alusta asti tahtojen taistelua. Flanels sai noin 8 minuutin kohdalla taas ylivoiman jossa Atte Heinonen teki maalin upealla kaukolaukauksella. Heti perään Sysmä tasoitti tilanteen. Ajassa 11.56 pakki Simo Tamminen lähti pallon kanssa nousemaan ja veti puolesta kentästä kohti maalia ja jes, pallo maalissa ja Flanels johtoon. Vielä erän loppuun 44.18 BB-88 sai lähivaparin ja otti aikalisän. Onneksi myös Flanelsin valmentaja oli tuossa tilanteessa hereillä ja teki pieniä viilauksia kentälliseen ja Mikko Nummelan siirtäminen pakiksi olikin hyvä veto, Mikko sai pallon haltuun ja taisteli sen upeasti eteenpäin Atte Heinoselle joka heitti pitkän syötön vielä Sysmän pääähän ja samassa aika loppui. Voitto ansaitusti Flanesille 4-5. Tässä pelissä maalivahti Eetu Tapper oli aivan loistava ja pelasti monta varmaa maalia. Tämän ottelun pisterohmu oli Riku Hokkanen 2+1.

Koko joukkue pelasi upeasti ja onnistumisia tuli paljon. Tästä on hyvä lähteä seuraavaan turnaukseen su 23.11 Imatralle  missä vastaan asettuu Sudet Kouvolsta ja PyY Pyhtäältä.

 

Kentälliset:
Hyökkäykolmikot:
1. Aatu Tapper-Riku Hokkanen-Oskari Oittinen’
2. Jerry Heino-Mikko Nummela- Aleksi Aaltonen
3. Mikko Kärnä-Jesse Järvinen-Toni Toivonen

Pakit:
Atte Heinonen, Leevi Halttunen, Tino Salmela, Simo Tamminen ja Aapeli Karppinen

Maalivahdit :
Eetu Tapper ja Aksel Nicklen

Poissa:

Eetu Oksanen (vammautunut)

Matias Olkkonen (henkilökohtainen syy)

 

Tehot:

Oskari Oittinen 3+4

Riku Hokkanen 4+1

Toni Toivonen 2+1

Tino Salmela 1+2

Aatu Tapper 1+2

Mikko Nummela 0+3

Simo Tamminen 2+0

Aleksi Aaltonen 1+1

Aapeli Karppinen 1+1

Atte Heinonen 1+1

Mikko Kärnä 1+0