Info MM-kisamatkasta – pelipaidat mukaan !!!

Kaikkia matkalle lähtijöitä pyydetään ottamaan oranssipelipaita päällimmäiseksi vaatekerraksi. Mukaan lähtevät aikuiset saavat sen seuralta.

Flanelsin B-pojat voittivat SSBL:n arvonnassa liput salibandyn MM-kisoihin, joten matka toteutuu. Mukana myös D-pojat sekä matkalle aiemmin ilmoittautuneet.

Kyseinen matsi on siis puolivälieräottelu, jossa Suomi kohtaa jonkun toisen maan (vielä avoin).

* 7.12.2010: myös D-pojat ovat saaneet liput lahjoituksena ko. otteluun. Liput tulivat OP Pohjolan ja Volkswagenin SSBL:lle lahjoittamasta lisäerästä.

Hinta

Matkan hinta on hieman erilainen riippuen joukkuekohtaisista järjestelyistä, arvontavoitosta ja sponsorijärjestelyistä. Lisätiedot alla:

B-pojat
* maksavat vain matkan 12 €/hlö (varaa tasaraha bussiin)
* liput SSBL:n arvontavoiton johdosta, liput lahjoitti Volkswagen

D-pojat
* matka ei maksa mitään, kiitos Maanrakennus Pertti Kärnä Oy:n, Joutsan Tili- ja Yrityspalvelu Oy:n sekä Sisustustyö Timo Jussilan sponsoroinnin
* liput saatu lahjoituksena OP Pohjolalta ja/tai Volkswagenilta

Muut ilmoittautuneet
* matka 12 €/hlö
* lippu 25 €/hlö
* varaa tasaraha bussiin

Aikataulut, lähtöpaikat

Lähtö ke 8.12. klo 14.30 Joutsan koulukeskuksen ”tilausbussilaiturilta”, hartolalaiset ja sysmäläiset poimitaan Jari-Pekan bussipysäkiltä Nelostien varrelta.

Ottelu alkaa klo 17.45 Hartwall-areenassa, joten taukoa ei välttämättä ehditä pitää menomatkalla – varaa eväät!

Paluu ottelun jälkeen. Tarkempi lähtöaika ilmoitetaan bussissa, sillä areenalla myös paljon oheistoimintoja: jos niihin kiinnostusta käydä tutustumassa matsin jälkeen, niin varataan hetki aikaa.

Oletko kiinnostunut lähtemään mukaan?

Matkalle saattaa vapautua yksittäisiä paikkoja sairastumisten yms. esteiden vuoksi. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, lähetä sähköpostia Jukka Huikolle (jukka.huikko(a)flanels.org) ja ilmoita millä varoajalla voisit mukaan lähteä.

Bussi on tällä tietoa täynnä.