Ilari Suurosesta miesten päävalmentaja

Joutsalainen Ilari Suuronen on nimitetty Flanelsin IV-divisioonaan valmistautuvan miesten joukkueen päävalmentajaksi. Nimitys julkistettiin eilen sunnuntaina. Joukkueen muuta johtoporrasta täydennetään ja kootaan vielä kesän aikana.

Pelaajaurallaan oikea käsi alhaalla pelaava Suuronen on Flanelsin lisäksi edustanut junioreissa Tammijärven Tammea ja pelannut pari kautta II-divisioona O2-Jyväskylän riveissä. Viime kaudella hän toimi Flanelsin B-poikien valmentajana. On mahdollista, että Suuronen toimii ensi kaudella seurassa vielä muissakin valmennustehtävissä.

Kaudesta 2014-2015 sovittua

Flanelsin miehet osallistuvat muutaman kauden jälkeen Salibandyn Suomen Cupiin, jonka 1. kierros pelattaneen syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Saliharjoittelu alkaa elokuun alussa, tarkemmat päivät lisätään myöhemmin Nimenhuutoon. Elokuun ajan joukkueella on harjoitukset torstai- ja sunnuntai-iltaisin.

Syyskuun alusta alkaen siirrytään vakiovuoroihin. Sunnuntain palaverissa lyötiin lukkoon, että joukkueelle tavoitellaan harjoituksia keskiviikko- ja sunnuntai-illoiksi. Turnausviikoilla sunnuntaiharjoitus siirtynee perjantai-illalle viime kauden tapaan.

Pelaajat, jotka eivät olleet sunnuntain palaverissa!

Pelaajat, jotka eivät olleet sunnuntain palaverissa, yhteys päävalmentaja Suuroseen toukokuun aikana henkilökohtaisesti, puhelimella, sähköpostitse tai vaikka FB:ssa.

Lisätiedot:
Ilari Suuronen, päävalmentaja
040 064 8196
ilari.suuronen(a)flanels.org