Iikku Ahosesta Tammikuun / Alkuvuoden Pelaaja

Miesten Top 4 -puolustajiin lukeutuva Ilari Ahonen on äänestetty Tammikuun / Alkuvuoden Pelaajaksi Flanelsin Facebook-ryhmässä.

Äänestyksessä oli mukana ehdokkaat kustakin joukkueesta. Flanelsin Facebook-ryhmään kuuluvat saattoivat esittää ja äänestää omaa suosikkiaan myös ehdokaslistan ulkopuolelta. Ääniä keräsikin lopulta kaikkiaan 6 pelaajaa.

”Iikku” teki paluun Flanelsiin yhden välivuoden jälkeen. Tätä kautta ennen alla oli kuitenkin vain 2 miesten matsia, sillä Ahonen oli pitkään Flanelsin 93-juniorien runkopelaajia. Ahonen muistetaan myös Flanelsin 95-ikäluokasta, joka pelasi SM-sarjaa yhden kauden. Tuolloin Ilari ja tämän pakkipari Joel Lahti luutivat isoja minuutteja.

Nyt ensimmäisellä kokonaisella kaudella miehissä vastuuta onkin tullut reilusti. Esimerkiksi tammi-helmikuun kuudessa ottelussa Iikku on tahkonnut noin 25-30 minuuttia ottelua kohden keräten puolustajalle erinomaiset tehot 3 maalia ja 4 tehopistettä. Hyvin liikkuvaksi pelaajaksi Iikku on myös ns. kovaluinen, joka hoitelee riistot ja kulmaväännöt kunnialla.

Flanels onnittelee Ilaria!

Seuraavan kerran äänestettäneen Kevään Pelaajasta, osapuilleen maaliskuun loppupuolella.