Heikosti meni

Flanels I pelit sujuivat perin heikosti. Sekä sarjaykkönen Toverit että -jumbo Yritys II olivat voitettavissa, mutta ei lauantain peliesityksillä.

Avausottelu Tovereita vastaan päättyi 6-4-tappioon. Meininki oli jo ajoittain varsin lupaavaa, sillä mm. toisessa erässä oli lukuisia hyviä maalipaikkoja.

Päätöserään lähdettiin tasalukemista 3-3, jolloin tuomariston kova ratkaisu käänsi ottelun. Riku Gyldénille tuomittiin 5+2+10 minuuttia korkeasta mailasta ja protestoinnista, vaikkei maila edes osunut vastustajaan, kuten tuomari ”näki”. 7 minuutin ylivoiman aikana vastustaja iski kolmesti, joka riitti voittoon.

Toinen ottelu oli n. 40 minuuttia Flanelsin pyöritystä, mutta tehotonta sellaista. Vastustaja Yritys II iski kerran ylivoimalla ja neljästi vastaiskusta, joita edelsi karkea hyökkäyspään syöttövirhe.

Hyökkäyspään syöttövirheiden lisäksi silmiin pistävää Flanelsin pelissä olivat 2-kamppailutappiot sekä terävyyden puute maalipaikoilla. Sarjapelejä on jäljellä kuusi, joista pitää paikkoa nyt mahdollisimman suuri määrä pisteitä, jotta sarjapaikka säilyy.

Turnaustilastot

30.1.2010 Killeri
Flanels – JyTo 4-6 (x-x, x-x, x-x)
MuurY II – Flanels 5-2 (x-x, x-x, x-x)

Kokoonpano
I Weijo Olli
I Suuronen Ilari
II Soilu Pekka
II Kärnä Olli
III Kuurne Kari
III Kiiski Tatu (a)
1 Suuronen Henry
1 Vainiomäki Arto (c)
1 Keihäsniemi Riku
2 Kosunen Jakke
2 Gyldén Riku
2 Saari Antti
mv. Onali Jaakko, mol. ottelut
mv. Sorsa Santeri, ei peliaikaa

Jatko

21.2.2010 Killeri
15:00 PP – Flanels
18:00 Flanels – SS Origo