Harjoitukset käyntiin ensi viikolla!

Joulutauko on vietetty ja on aika palata ohjattujen harjoituksien pariin. Kuitenkaan täysin normaalisti ei päästä toimintaa jatkamaan, vaan koronaepidemian vuoksi on asetettu rajoituksia. Tämä vaikuttaa meidänkin toiminnan pyörittämiseen, mutta haluamme silti jatkaa ohjattua liikkumista rajoituksia ja ohjeistuksia noudattaen. Tauko on ollut pitkä, ja varmasti kaikilla on halu jatkaa liikkumista tuttujen ohjaajien ja pelikavereiden kanssa.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on antanut määräyksen Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntien alueelle niin, että sisä- ja ulkotiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärä voi olla enintään 10 henkilöäMääräys on voimassa 22.12.2020-17.1.2021.

Näin ollen isommissa ryhmissämme jaamme porukan pienempiin ryhmiin ja erotamme salissa verhoilla. Jokaisessa lohkotussa osassa saa olla enintään kymmenen osallistujaa.

2014-ryhmän toimintaan annettu rajoitus vaikuttaa niin, että vanhemmat eivät saa tulla kentän laidalle seuraamaan. Harjoituksissa on paikalla kaksi ohjaajaa ja pyrimme leikkimään sekä tekemään pelillistä harjoitusta.

2011-2013-ryhmä jaetaan pienempiin ryhmiin salissa, sekä myös pukuhuoneisiin tulee uudet jaot (tästä infoa lähempänä).

2007-2010 pojat varustautuvat treenaamaan myös ulkona. Harjoitukset alkavat maanantaina 11.1 klo 16.45 kokoontumisella ulkona, josta valmentajat jakavat porukan pienempiin ryhmiin sekä ohjeistavat pukuhuoneisiin.

2005-2008 tytöt sekä rouvien ryhmä pystyvät jatkamaan normaalisti, sillä kävijämäärä ei ylitä kymmentä osallistujaa.

Äijäsählyssä jaetaan kenttä kahtia, josta 2/3 pelataan salibandya maalivahtien kanssa. 1/3 lohkossa pelataan vaihtoehtoisesti jotain muuta lajia tai pienpeliä, tästä lisää infoa maanantaina paikan päällä!

Naisten joukkue suunnittelee ja pohtii vielä omien treeniensä sisältöä sekä porrastettavuutta, info pelaajille tulee viikonlopun aikana.

Harjoitukset näkyvät myClub-jäsenpalvelussa ja seuraamme viranomaisten antamia ohjeistuksia ja suosituksia päivittäin!