Haku pelaajien kehittämisohjelmaan

Flanels ry aloittaa uuden pelaajien henkilökohtaisen kehittämisohjelman. Tämä on tarkoitettu kaikille aikuis- ja A-C-ikäisille junioripelaajille, jotka haluavat kehittää henkilökohtaista osaamistaan voimakkaasti ja pitkäjänteisesti salibandyn lajitaidoissa ja lajin edellyttämässä fyysisessä suorituskyvyssä.

Haku kehittämisohjelmaan tapahtuu vapaamuotoisella sähköpostikirjeellä, joka toimitetaan 28.2.2014 mennessä os. toimisto(a)flanels.org. Kirjeessä toivotaan kerrottavan lyhyesti miksi haluat ohjelmaan ja mitä tavoittelet salibandyssä.

Tärkeää on huomata, että kehittämisohjelma ei ole tarkoitettu pelkästään huippupelaajiksi tähtääville vaan kaikille Flanels ry:n pelaajille, joilla on aitoa halua tulla ja kehittyä paremmaksi.

Mukaan 1. kehittämisohjelmaan valitaan n. 5-10 pelaajaa, joille laaditaan yhdessä n. 1,5 kauden mittainen henkilökohtainen kehittämissuunnitelma.

Mukaan pääsy edellyttää sitoutumista suunnitelmaan koko aikajaksolle Flanels ry:ssä. Oman joukkuekohtaisen harjoittelun lisäksi tarkastellaan mm. tarvetta lisäharjoittelulle niin lajitaidon kuin oikein ja henkilökohtaisesti mitoitetun oheisharjoittelun osalta. Mikäli hakijoita on runsaasti, asetetaan etusijalle lukion liikuntalinjan ja/tai Flanelsin ohjaajatoiminnassa mukana olevat hakijat.

Kehittämisohjelmasta vastaa Flanels ry:n kilpatoiminnan ja valmennuksen vastaava Jukka Huikko. Suunnitelmat laaditaan yhdessä oman joukkueen valmentajan kanssa. Apuna käytetään myös muita Flanelsin verkostoon kuuluvia alan asiantuntijoita ja ammattilaisia.

Lisätiedot ja tiedustelut:
Jukka Huikko, jukka.huikko(a)flanels.org

Hakemukset 28.2.2014 mennessä:
toimisto(a)flanels.org