Haku pelaajien kehittämisohjelmaan

Haku Flanelsin pelaajien kehittämisohjelmaan on käynnissä su 15.3.2015 saakka. Kehittämisohjelma on tarkoitettu pelaajille, joilla on halua kehittää itseään paremmaksi pelaajaksi ja harjoitella ympärivuotisesti.

Käytännön toteutus on hyvin yksilöllistä ja sillä pyritään vastaamaan nimenomaan pelaajan henkilökohtaisiin kehittämistarpeisiin. Lajiharjoitteluun pyritään löytämään lisäkertoja seuran joukkuerajat ylittämällä. Oheisharjoitteluun laaditaan puolestaan ympärivuotiset ohjelmat, jotka huomioivat iän, taustat, tavoitteet ja sarjajärjestelyt.

Kehittämisryhmällä on vuosittain muutamia yhteistapaamisia sekä henkilökohtaisia tarkkailuja, keskusteluita ja haastatteluita.

Kehittämisryhmän maksimikoko kenttäpelaajien osalta on n. 10 henkeä, mutta osa paikoista on varattuna jo keväällä 2014 ryhmässä aloittaneille ja edelleen mukana oleville pelaajille. Kenttäpelaajien kehittämisryhmän osalta valinnoissa painaa eniten motivaatio ja valmius sitoutua, ei esim. taitotaso tai aiemmat onnistumiset.

Uutena aloittaa maalivahtien kehittämisryhmä, joka toteutetaan vastaavalla mallilla. Maalivahtien kehittämisryhmän maksimikoko on n. 2–3 maalivahtia, myöhemmin ehkä max 5. Maalivahtien osalta valintakriteerit ovat kenttäpelaajia tiukemmat.

Iän puolesta kehittämisryhmätoiminta soveltuu n. C-ikäisille ja siitä vanhemmille, myös aikuispelaajille. Valinnat tehdään maaliskuun lopulla ja ensimmäinen tapaaminen on huhtikuun alussa.

Kehittämisryhmän toiminnasta vastaa seuran valmennus- ja kilpavastaava Jukka Huikko. Maalivahtien osalta ryhmää vetää Ville Puro.

Hakemukset ja lisätiedot:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse su 15.3. mennessä tai ole muuten yhteydessä.

Jukka Huikko
jukka.huikko(a)flanels.org