Haetaan opinnäytetyön tekijää – myös kumppaneita selvitystyöhön

Flanels ry hakee korkeakoulussa opiskelevaa opinnäytetyöntekijää tai vaihtoehtoisesti opiskelijaryhmää tekemään projektiluontoista selvitystyötä urheiluseuratoiminnan ammattimaistamisesta pienellä paikkakunnalla. Tehtävänäsi on selvittää, miten 2-4 3. sektorin toimijaa tai muuta yhteisöä voisi tehdä yhteistyötä, ja suoriutua tulevaisuudessa jopa 1-3 kokoaikaisen ja vakituisen työntekijän työnantajana niin hallinnon, talouden kuin toiminnan näkövinkkelistä.

Tässä opinnäytetyössä / projektissa pääset kehittämään ja luomaan uudenlaista, pieniin maaseutukuntiin ehkä laajemminkin soveltuvaa yhteistyömallia.

Opintoalavaatimusta ei ole, mieluiten talouden tai hallinnon saralta. Eduksi on, jos sinulla on jo kosketuspintaa 3. sektorin toimintaan, talouteen ja/tai hallintoon. Mikäli teitä on ryhmä, voi kullakin olla oma vastuualansa.

Työn tulee valmistua 1.5.2017 mennessä. Lisätiedot jukka.huikko(a)flanels.org. Hakemukset os. toimisto(a)flanels.org 27.7.2016 klo 18 mennessä.

Urheiluseurat

Urheiluseurat Joutsassa, Luhangassa ja muissa lähikunnissa! Mikäli teillä on kiinnostusta ottaa osaa em. selvitystyön teettämiseen, toivotamme teidät tervetulleeksi projektin ns. ohjausryhmään. Lisätiedot jukka.huikko(a)flanels.org.