Gyldén sai kutsun ylös

Flanelsin edustusjoukkueen taival 3. divisioonassa jatkuu lauantaina, kun kauden 2. turnaus pelataan Tampereen Kaukajärvellä. Turnaus on haasteellinen, sillä molemmat ottelut pelataan ns. iltaotteluina ainoastaan 1 tunnin tauolla.

Flanels kohtaa avausottelussaan klo 17.00 paikallisen D-Koneen, joka Flanelsin tapaan pelasi viime kaudella nelosdivaria. Joukkueet eivät ole kohdanneet koskaan aiemmin. D-Kone avasi kauden häviämällä niukasti 3-1 Probellille, jonka kanssa Flanels pelasi tasan.

Toisessa ottelussaan D-Kone pelasi 6-6-tasapelin Juupajoen Urheilijoiden kanssa, joka on tällä kertaa Flanelsin toinen vastustaja klo 19.00 alkavassa iltaottelussa. Sarjanousija JU:n toinen ottelu avausturnauksessa Sysmässä päättyi 9-4-tappioon Muuramen Yritykselle.

Turnaus on sikälikin mielenkiintoinen, että sarjassa on mukana peräti 5 nousijajoukkuetta, joista osa pelaa nyt siis keskinäisiä otteluita. 2 muuta nousijaa ovat Mäntän Urheilijat ja Happee 2. Tilastollinen fakta on, että 5 nousijasta vähintään 2 pitää sarjapaikan.

Flanels lähtee Tampereelle pienten kolhujen rasittamana. Pekka Soilu, Jussi Seppälä, Antti Tonteri ja Heikki Kosonen ovat kärsineet lievistä nilkkavammoista.

Pekka Huikko puolestaan sai yhteentörmäyksessä tällin torstai-illan harjoituksissa niskaan ja lonkkaan. Niko Heinonen on puolestaan kuntoutumassa lievästä rintalihasvammastaan.

Varmuudella sivussa on kuitenkin ainoastaan pitkäaikaispotilas, sentteri Olli Kärnä.

Loukkaantumistilanteesta johtuen b-juniori Riku Gyldén on kutsuttu ”ylös” ja pukee varmuuden vuoksi molempiin otteluihin 6. puolustajaksi. Gyldén on pelannut aiemmin tällä kaudella edustuksen mukana 2 harjoitusottelua top4-puolustajana 2. divisioonan Susia ja BB-88:a vastaan.