Gutzin urheiluvaatteita tilattavissa seuran kautta!

T‍ällä viikolla pyörähti käyntiin kampanja yhteistyössä GUTZ-vaatemerkin kanssa. Harrasteryhmien pelaajille sekä joukkueille jaetaan tällä viikolla kuvastoja, joista löytyy monipuolinen valikoima urheiluvaatetusta ja asusteita. Kaikki setit maksavat 20 euroa, josta omalle seuralle jää suoraan viisi euroa. Näin ostamalla laadukkaita vaatteita tuet samalla oman seuran junioritoimintaa! Tilauksia voi tehdä kolmen viikon ajan merkkaamalla kuvastoihin tilaukset, ja toimittamalla kuvastot Jonnalle hiihtolomaan mennessä!

Nyt siis kummit, kaimat, mummot, papat ja muut tutut kuvaston kanssa kiertämään ja tekemään tilauksia laadukkaista urheiluvaatteista ja tukemaan samalla omaa seuraa!

GUTZin nettisivu ja mallisto löytyvät osoitteesta https://gutz.fi/fi/mallisto/.

”Lyhyesti GUTZ-merkistä: Itsestäänselvyytenä tulisi myös pitää sitä, että asiakas voi olla iloinen ja tyytyväinen ostokseensa! Me GUTZilla satsaamme täysillä tuotteisiimme ja niiden korkeaan laatuun sekä trendikkyyteen. Valikoimamme on laaja ja se koostuu tuotteista, jotka sopivat niin perheen vanhemmille kuin nuorillekin. Haluamme, että jälleenmyyjämme, eli joukkueet, luokat jne. voivat ylpeinä ja hyvillä mielin jättää tuotteet asiakkailleen.”