Flanelsittarille avausturnauksesta 2 tappiota

Flanelsin Susanna Laurila teki tällä kertaa yhden maalin.
Flanelsin Susanna Laurila teki tällä kertaa yhden maalin.

 

Flanels-naisten kausi starttasi sunnuntaina 11.10. kotipeleillä. Naiset tahkoavat Kaakkois-Suomen II-divisionnassa. Vastaan asettuivat Hatsina Mikkelistä ja PHSB Lahdesta. Vastustajat tuttuja viime kaudelta; Hatsina oli viime kauden ”helpoin vastus”, joka jäikin lohkon häntäpään pitäjäksi ja PHSB:n kanssa pelattiin viime kaudella jo tiukkoja matseja.

Päivän ensimmäiseen peliin lähdettiin tunnustellen. Hatsina näyttikin heti alkuun olevansa paremmassa iskussa kuin viime kaudella. Vaikka Flanelsittaret saivat aika ajoin hyvin pelin pyörimään ja maalipaikkojakin oli useampi kourallinen, niin olihan myös  ongelmia puolustuspäässä ja kun vedot ei maaliin uppoa niin taulun lukematkaan ei muutu. Vastustaja rokotti virheistä ja käytti kyllä maalipaikkansa hyvin. Hatsina vei  voiton lukemin 1-7.  Uutena Flanelsittarena Katri Orpana nähtiin Fanny Harjulan pakkiparina. Nähtiiinhän kentällä myös viime kaudella maalia vartioinut Milli Löfgrèn, joka tällä kaudella tullaan näkemään niin kenttäpelaajana kuin myös maalivahtina. Kerrotakoon että Hatsina voitti myös viime kauden lohkovoittaja Stu:n 9-3, eli Hatsina aloitti kautensa päinvastaisista asetelmista, kuin mihin päätti viime kautensa.

Toiseen peliin lähdettiin paremmalla taistelumeiningillä lahtelaisia vastaan. Peliä saatiinkin mukavasti rakennettua ja maalipaikkoja siunaantuikin tässäkin hyvin. Vastustaja oli nopea ja syöttöpeliltään taitava, ja laittoikin aika-ajoin flanelsittarien puolustuspään sekaisin. Kahden erän jälkeen tilanne oli lahtelaisille 3-2. Tasoitusta päästiin hakemaan ylivoimallakin, mutta ei onnistunut vaan lahtelaiset tälläsivät vielä pari maalia ja loppulukemat taululla olivat 5-2. Olisi voinut päättyä toisinkin päin. Kuten valmentaja-Kuurne totesi  ”hyvinhän se meni, maalipaikat kun olisi käytetty niin voitto olisi tullut”.  Mutta kun ei tullut voittoja, jäi Flanelsittaret pisteittä ja aloittavat kautensa lohkon häntäpään pitäjinä.

Flanelssittarien kokoonpano on muuttunut jokseenkin viime kaudesta.  Joukkueen uutena ”koutsina” toimii Kari Kuurne. Monta vuotta Flanelsittaria valmentanut Tatu Kiiski lopetti valmennustehtävät toistaiseksi – Lämpimät kiitokset vuosista Tatulle! Pelaajistokin on kokenut mullistuksia, kun kourallinen pelaajia jäi kauden päätteeksi pois, mm. tärkeä pelaaja Sanni Nyberg jäi ”äippälomalle” . Nähtäväksi jää, palaako Sanni kentälle tämän kauden aikana.  Uusina pelaajina Flanlesittariin on saatu Laura Kotimäki, Inkeri Reinikainen ja Katri Orpana.

 

Kokoonpanot 11.10.:

Hatsina peli:

Alakolmiot

Henna Järvinen- Mia Reponen- Maiju Maunula

Katri Orpana-Henriikka Norola- Fanny Harjula

  1. pakki Milli Löfgén

 

Laituriparit

Johanna Vilkman- Susanna Laurila

Kaisa Malin-Mirka Pölkki

Johanna Heino- Marja Kuurne

7.Laituri Inkeri Reinikainen

Poissa: Laura Kotimäki

 

 

Stu-peli

Kentälliset:

Vilkman            Laurila

Reponen

Järvinen          Maunula

 

Malin             Pölkki

Norola

Harjula          Kuurne

 

5. pakki: Orpana

6. Hyökkääjä: Heino

7. Hyökkääjä: Reinikainen

 

 

Flanelsittarien seuraavat pelit tahkotaan sunnuntaina 25.10. Lahdessa. Silloin vastaan asettuvat Stu ja Topteam. Tulospalvelu löytyy täältä 

 

MM