Flanelsittaret jatkavat myötätuulessa

Hiihtolomien keskiössä pelattiin myös hieman salibandya lauantaina 25.2. Tapahtumapaikkana Keljonkankaan yhtenäiskoulu ja iltapäivälle kaksi sarjataulukon kannalta erittäin tärkeää ottelua. Vastustajina sarjan kärkipäästä löytyvä KuuMat ja sarjan keskivaiheilla oleva MuurY.

Joukkueen itselleen asettama tavoite kevään karsintapeleistä vaati onnistuakseen täysiä sarjapisteitä, joten niitä myös lähdettiin toden teolla hakemaan. Joukkueen vahva avauserä ratkaisi pelin Flanelsille, sillä ensimmäiselle erätauolle mentiin 3-0 lukemissa.

Flanels oli ottelussa koko ajan hieman niskan päällä, vaikka KuuMat esiintyi aika ajoin vaarallisesti myös Flanels-kenttäalueella. Kova työmoraali, laukausten peittäminen ja hyvä maalivahtipeli siivittivät joukkueen voittoon. Ainoa kauneusvirhe tilastoihin tuli takaiskumaalilla 22 sekuntia ennen loppusummeria.

Kaikkiin viiteen maaliin löydettiin eri maalintekijä, kuten myös eri syöttäjät, joten voitaneen puhua koko joukkueen onnistumisesta. Tärkeät sarjapisteet Flanelsille lukemin 5-1.

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/283018/yhteenveto

Päivän jälkimmäinen kamppailu oli edessä tunnin tauon jälkeen. Kilpailijaksi oli valikoitunut MuurY. Vastustaja aloitti ottelun vahvasti ja Flanels oli hetken aikaa ”purjeessa” omalla alueellaan. Sitkeä puolustuspeli yhdistettynä hyvään maalivahtipeliin kuitenkin kesti alkurynnistyksen ja vaikkakin erä oli kaikin puolin vaikea, ensimmäisellä erätauolla oltiin 1-0 johtoasemassa.

Erätauon aikana sovittiin yhdessä tasonnostosta omassa tekemisessä. Joukkue vastasi vaateeseen ja vei kakkoserän puhtaasti 4-0. Kolmannessa erässä ei sitten enää maaleja nähty, vaikka lisämaaleihinkin olisi ollut paikkoja. Kliininen 5-0 lopputulos ja täydet sarjapisteet.

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/283020/yhteenveto

Koutsin mietteitä

Runkosarjaa on jäljellä kaksi ottelua, jotka pelataan 11.3. samaisessa paikassa Keljonkankaalla. Vastassa silloin ovat nyt kohdattu MuurY sekä MultiAnts. Sarjasijoitus on tällä hetkellä jaettu ensimmäinen. Vahvasti näyttää siltä, että tämän jälkeen ovat edessä karsintapelit.

Joukkue esitti kyllä parastaan lauantaina. On hienoa nähdä, että joukkueen pelitapa on monipuolistunut ja joukkue pelaa peliä toisilleen. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevätkauden huipennusta.

Kokoonpano 25.2.2023

Huuskola-Reponen (c)-Pölkki

Oksanen-Maunula

Kuurne (a)-Nyberg-Mutkala

Ihanajärvi-Tarhanen

Mv: Löfgrén

-vk-