Flanelsin pistiäisille suosählyn sm-hopeaa

Hopea tuuletus!
Hopea tuuletus!

Aamulla Flanelsin Pistiäiset lähtivät reippain ottein suosählyn sm-kisoihin 26.7.2014 Leivonmäen Peurasuolle. Sää oli erittäin helteinen ja kuuma koko päivän. Useille joukkueille helle otti koville, mutta Pistiäiset aloittivat vahvasti ottaen voiton heti ensimmäisestä suokamppailusta.

Pelit sujuivat hyvin, Pistiäiset voittivat oman lohkonsa edeten semifinaaleihin.Pistiäiset olivat nyt ensimmäistä kertaa semifinaaleissa, se oli jo tähän mennessä paras saavutus muutamien edellisvuosien sijoihin nähden. Semifinaalissa Pistiäiset näyttivät säbätaitonsa kuivalla suolla, voittaen Tahtoo sua -joukkueen 0-1.

Pillin soidessa pistiäisillä riemu oli ylimmillään ja tieto finaalivastuksesta oli paras mahdollinen.Finaalissa Flanelsin Pistiäset vs. Suomatamit Leivonmäeltä. Luvassa oli ns. paikalliskamppailu kullasta.

Finaali pelattiin erittäin märällä ja upottavalla suokentällä. Suomatamit pääsivät iskemään kahdesti ennen kuin Pistiäiset pääsivät maalin teon makuun. Pistiäiset pääsivät avaamaan maalihanat aivan liian myöhään. Taistelutahtoa olisi riittänyt, mutta pillin soidessa peli päättyi 2-1.

Helteisen päivän päätteeksi sm-hopea oli ansaittu sijoitus! Ensi vuoden tavoitteena on sitten se kirkkain pytty!

Flanelsin Pistiäisten kokoonpano 2014:

Mia Reponen

Henriikka Norola

Heidi Norola

Maiju Maunula

Marja Kuurne

Mirka Pölkki

Sanna Oksanen

Anna-Kaisa Hentinen (mv)

Henna Järvinen (huoltaja)