Flanelsin nuorimmat sarjapelaajat iskussa Laukaassa

Flanelssin nuorimmat sarjapelaajat, Flanels 2011-2013, kävivät kairaamassa kovat voitot eilen sunnuntaina Laukaassa. Joukkue sai tiedon koko turnauksesta vajaan viikon varoitusajalla, kun sarjajärjestäjältä ei ollut tullut ilmoitusta. Saatiin kuitenkin toinen joukkue kasaan, ja kova joukkue saatiinkin!  

Ensimmäisessä pelissä vastaan asteli Uuraisten Kuukka Gunners, jolle edellisenä viikonloppuna hävittiin kotiturnauksessa parilla maalilla. Nyt oli tasoituksen paikka. Ensimmäinen erä meni tasaisin lukemin 1-1. Toisessa erässä Flanels oli kovempi lukemin 3-1. Lopputuloksena hieno voitto 4-2. Koko joukkue näytti parasta osaamistaan ja pelikellon edetessä peli parani koko ajan. Pelistä jäi käteen kolme erittäin ylpeää valmentajaa. Niitä asioita mitä oli harjoiteltu saatiin sisällytettyä peliin hurjan hyvällä tasolla. Syöttely, paikan haku ja koko kentän pelaaminen molemmissa päissä oli pelin parasta antia. Maalivahtipeli on mainittava vielä erikseen, loistavia torjuntoja!

Toiseen peliin lähdettiin pienen tauon jälkeen ja vastaan asettui Muuramen Muury SB P12 Reds. Tässäkin pelissä nähtiin loistavaa syöttelypeliä ja hienoja onnistumisia hyökkäyspäässä. Puolustus meinasi välillä hieman unohtua, mutta hieno voitto tuli kuitenkin tiukan pelin jälkeen lukemin 7-5 (3-2 ja 4-3).

– Meillä on ollut pelaajia niin mukavasti, että ollaan saatu ilmoitettua kaksi joukkuetta mukaan sarjaan tälle kaudelle. Sunnuntaina mukaan saatiin yhden joukkueen verran pelaajia, pienestä varoajasta huolimatta. Olipahan pelit! Hurjan jännittävät ja tiukat pelit, joissa nähtiin riemastuttavan paljon harjoituksissa opeteltuja asioita. Muutamasta pelaajasta kuoriutui oikeita syöttökoneita. Hienoa nähdä että asiat joihin ollaan panostettu tällä kaudella, saatiin pelikentälle. Laadukkaita syöttöjä ja ennen kaikkea katsottiin mihin syötetään, hienoa joukkue peliä kentän jokaiselta pelaajalta molempiin suuntiin. Ei voi muuta kuin olla ylpeä. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua!

Valmentaja Marja Kuurne, kuvat: Pekka Huikko