Flanels tehnyt neljä merkittävää yhteistyösopimusta

Salibandyn erikoisseura Flanels ry on solminut neljä merkittävää yhteistyösopimusta. Seuran ns. pääyhteistyökumppaneina jatkavat kolmen tulevan kauden 2016–2019 ajan A. Reponen Oy, Kuljetus ja Maanrakennus Reponen Oy sekä Sysmän Säästöpankki. Mainitut yritykset jatkavat seuran pääyhteistyökumppaneina jo kolmatta perättäistä sopimuskautta.

Lisäksi Flanelsin tukijoihin liittyy lähiyhteistyökumppanina Osk Keskimaan ABC Joutsa.

Pääyhteistyökumppanit ja lähiyhteistyökumppani saavat maksimaalisen näkyvyyden seuran toiminnassa mm. seura-asuissa, peliasuissa sekä seuran kotisivuilla.

Pääyhteistyökumppanuudet ovat mallia 3+3-vuotta, sisältäen siis 3-vuotisen jatko-option. Lähiyhteistyökumppanuus on 3-vuotinen ja siihen sisältyy myös merkittävä 2-vuotinen sopimus tienvarsimainonnasta. Yhteistyösopimusten arvoa ei julkisteta, mutta se on seuratoiminnan näkövinkkelistä huomattava.

– Olemme erittäin kiitollisia siitä, että yritykset ovat valmiita pitkäaikaiseen kumppanuuteen Flanelsin tapaisen vapaaehtoisorganisaation kanssa. Pääyhteistyökumppaniksi oli jopa tunkua. Tämän tyyppinen yhteistyö mahdollistaa ennenkaikkea seuratoiminnan pitkäaikaisen kehittämisen, arvioi Flanelsin hallituksen sihteeri Jukka Huikko.

Flanels julkaisee lisää yhteistyösopimuksia lähiviikkoina.

Lisätiedot:
Pekka Huikko, puheenjohtaja
pekka.huikko(a)flanels.org