Flanels suunnittelee omaa hallia

Tämä artikkeli oli aprillipila.

Voimistelu-, urheilu- ja raittiusseura Flanels suunnittelee omaa liikuntahallia Joutsaan. Hallihankkeesta on tänään julkaistu niin sanottu master plan, mikä pitää sisällään muun muassa tarvittavat liiketoiminta- ja rahoitussuunnitelmat sekä käyttösuunnitelman.

Liikuntahallin yhteyteen tulee myös teollisuustiloja, muun muassa niin sanottu vastaanottohalli. Hankkeen työnimenä on käytetty ”F-areenaa”.

Asiaa on valmisteltu taustalla viime vuoden huhtikuun alusta alkaen. Kyse ei ole yksin Flanelsin hankkeesta vaan mukana on myös useita merkittäviä yhteistyökumppaneita, joiden tila- ja työtarpeita hanke ratkaisee. Flanels on mukana hankkeessa, koska seuralla on ollut tarpeita saada hieman lisää salivuoroja ns. prime time aikoihin.

Hanke esitellään nyt julkisesti ja rakentaminen on tarkoitus suorittaa talvikaudella 2014-2015. Paikaksi on kaavailtu Joutsan urheilupyhättöä.

Perustettavan halliyhtiön toimitusjohtajaksi on kutsuttu Jaakko Åkman. Hän siirtyy tehtävään Päijät-Hämeen Salibandyn toiminnanjohtajan paikalta.