Flanels NG ja Salibandykoulu 2003-2005 korvaavat IH Akatemia 2004:n

Vuosikokouksessa hyväksytyn toimintasuunnitelman 2018-2019 mukaisesti Flanels laajentaa ja panostaa erityisesti salibandyn harrastetoimintaan. Käytännössä tämä tarkoittaa Salibandykoulutoiminnan laajentamista kaikissa ikäluokissa ja samalla Salibandykoulun vuorot muuttuvat ns. matalan kynnyksen vuoroissa, joissa sisältö painottuu jatkossa pelaamiseen sekä muuhun liikunnalliseen ja innostavaan toimintaan. Tätä toimintaa vetää, johtaa ja suunnittelee seuraan palkattu seurakehittäjä Jonna Keihäsniemi.

Samalla kuitenkin kaikissa ikäluokissa on tarjolla myös toinen vuoro, jossa puolestaan painotetaan salibandyn lajinomaista harjoittelua ja yleensä myös pelataan jossakin sarjassa.

IH Akatemia 2004 jää uudistuksen myötä siis historiaan. Korvaava toiminta muodostuu seuraavasti:

Salibandykoulu 2003-2005

Koko ikäluokalle ja kaikentasoisille suunnattu salibandyn harrasteryhmä (Salibandykoulu 2003-2005), jonka vielä vahvistamaton harjoitusvuoro on liikuntahallilla maanantaisin klo 15.30-16.45. Kuten jo kerrottua, tässä ryhmässä painottuu harrastetoiminta, liikunnan riemu, liikunnallisen ja leikinomaisetkin toiminalliset osiot sekä pelaaminen.

Toive on, että tämän ryhmän toimintaan osallistuvat kaikki ko. ikäluokan salibandystä ja sählystä kiinnostuneet (myös siis IH Akatemiassa mukana olleet). Aivan erityisesti toivomme, että ryhmään houkutellaan mukaan kaikkia tuttuja ko. ikäluokista.

Ryhmän käynnistymisestä tiedotetaan vielä erikseen, samoin vahvistetaan harjoitusaika.

Flanels NG

Flanels NG on SB-koulun 2003-2005 -ikäluokille sekä myös lukioikäisille salibandystä enemmän kiinnostuneille tarkoitettu ryhmä, joka harjoittelee yhdessä Flanelsin miesten joukkueen kanssa. Näitä harjoituksia vetävät miesten joukkueen valmentajat Tatu Kiiski ja Jukka Huikko.

Ryhmän tavoitteena on valmentaa pelaajat siten, että he voisivat 1-3 vuoden kuluessa olla osa miesten joukkuetta. Ryhmään voi kuulua myös vain siksi, että haluaa kovavauhtisempia pelejä ja harjoitteita.

Samoin ryhmään kuuluminen tukee – pelaajan niin halutessa – mahdollisia muita kilpailullisempia tavoitteita lajin parissa. Halutessaan pelaajille voidaan laatia henkilökohtaiset harjoitussuunnitelmat, ns. polku. Tällöin avautuu mahdollisuus myös seuran tukemiin harjoitusjaksoihin ja -leireihin esim. urheiluopistojen palveluiden pariin.

NG-ryhmään kuuluvat automaattisesti kaikki ne IH Akatemiassa viime kaudella pelanneet pelaajat, jotka ovat ilmaisseet jatkonsa.

NG-ryhmän harjoitukset yhdessä miesten kanssa ovat keskiviikkoisin klo 18.45-20.15 (sali 19.00). Halutessaan pelaaja voi käydä myös sunnuntaisin klo 17.45-19.30 (sali 18.00). Nämä vuorot pyörivät jo (huom! viikonloppujen ohjelma vaihtelee miesten otteluohjelman mukaan)

Jojoa haetaan

NG-ryhmälle on luvassa myös pelejä, mm. harjoitusotteluita ainakin Flanelsin naisten joukkuetta vastaan. Lisäksi lähiseudulla on useita joukkueita, jotka ovat olleet yhteyksissä harjoitusvastuksen tarpeesta. Myös erilaisiin turnauksiin osallistuminen on mahdollista ryhmän oman halun mukaan.

Tällainen toiminta kaipaa kuitenkin joukkueenjohtajaa, jonka olisi hyvä olla nuorten vanhemmista. Anne Muttilainen jää jojo-tehtävistä sivuun, joten mikäli innokas löytyy, niin sellainen otetaan mielellään vastaan.

MyClub

Ryhmäjako uudistetaan viikolla 36 MyClubissa vastaamaan alkavan kauden ryhmiä. Tästä lisäinfoa erikseen.

Lisätiedot

Jukka Huikko
jukka.huikko(a)flanels.org
050 367 9999
Kilpa- ja valmennustoiminnan vastaava
Flanels ry