Flanels II:lla viiden ottelun voittoputki

Flanels II kasvatti peräkkäisten voittojen sarjansa jo viiteen otteluun, kun Diamonds kaatui 4-2 ja SumKu 11-3 sunnuntaina pelatussa aluejatkosarjan toiseksi viimeisessä turnauksessa.

Diamonds-ottelun ensimmäinen erä oli varovaista tunnustelua, ja tauolle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa. Toisessa erässä alkoi vihdoin tapahtua: Kimmo ”Kerenski” Virtanen siirsi Flanelsin 1-0 johtoon maalinedushässäkän seurauksena, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin Diamonds tasoitti ottelun. Kakkosjoukkueemme käytti kuitenkin erikoistilanteet hyväkseen, ja siirtyi 2-1 johtoon siirretyn rangaistuksen aikana tehdyllä maalilla. Tämän jälkeen flanelsilaiset paukuttivat vielä yhden normaalin ja yhden ylivoimamaalin kaukolaukauksella. Kun Diamondsille ei tilannetta kavennusmaalin tekemiseen syntynyt, niin pallo potkittiin perinteiseen tapaan omaan maaliin oranssipaitojen toimesta. Lopputulokseksi kirjattiin siis 4-2 Flanelsille.

Toisessa ottelussa SumKulle kävi kuten mummolle kiihdytysajoissa: onnekkaasta, hyvästä lähdöstä huolimatta Flanels II tuli rinnalle ja ohi, niin että vain perävalot näkyivät. Kuudella kenttäpelaajalla turnaukseen lähtenyt SumKu ei pysynyt kakkosjoukkueemme perässä, vaan lukemat olivat itähämeeläisille ensimmäisen erän jälkeen 3-1, toisen erän jälkeen 7-1 ja pelin päätyttyä jo 11-3.

Turnauksen onnistujista mainittakoon Kimmo Virtanen (3+2), Joonas Purojärvi (2+2) ja Matti Juvonen (1+3).

Vaikka turnaus täydellisesti sujuikin, keskittyminen kohdistettiin jo sarjan viimeiseen turnaukseen Jyväskylän Killerille, jossa 29.3. selviää aluejatkosarjan voittaja ja siten myös IV divisioonan karsintoihin osallistuvan joukkueen nimi. Joutsan turnaukseenhan lähdettiin Flanelsin johtaessa sarjaa 11 pisteellään. Saman verran oli myös ÄU:lla, mutta huonomman maalieron vuoksi äänekoskelaiset olivat sarjassa toisena. Diamonds on kolmantena 10 pisteellään.

TS

Turnaustilastot

Diamonds – Flanels II 2-4 (0-0, 1-3, 1-1)
SumKu – Flanels II 3-11 (1-3, 0-4, 2-4)
peliaika 3 x 15 min tehoton

Kokoonpano
Virtanen K. (c) 3+2
Purojärvi J. 2+2, 2 min
Niemi J. 1+1, 2 min
Nieminen A. 0+2
Repo T. 1+0
Hahtala P. (mv)
Suhonen J. 1+1
Sipiläinen T. 0+2
Kuurne K. 3+0
Oksanen P. 0+1
Kuusinen P.
Tenhunen T. 2 min
Heino J.-M. 2+0
Juvonen M. 1+3
Repo S. 1+1

Ei kokoonpanossa
Valtonen J. (mv)
Kuoppala L.
Hepola M.

Jatko

Aluejatkosarjan viimeinen turnaus pelataan 29.3. Jyväskylän Killerillä, jossa vastassa ovat ÄU (klo 11) ja Elet Repus (klo 13).