Flanels 15 vuotta – juhlaristeily 20.-21.4.2014

Keväällä 1999 joukko joutsalaispoikia päätti lähteä mukaan pelaamaan salibandyä sarjatasolla. Sittemmin touhu on ns. lipsahtanut käsistä, ja tuon peliporukan jäljille on syntynyt ja muotoutunut Joutsan mahdollisesti suurin urheiluseura.

kinopoisk.ruJuhlistamme 15 toimintavuotta järjestämällä juhlaristeilyn pääsiäisenä 20.-21.4.2014 Tallinkin m/s Europalla.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki nykyiset jäsenet, pelaajat, fanit, yhteistyökumppanit sekä tietty toiminnassa aiemmin mukana olleet.

Luvassa ei ole kuivia juhlapuheita, ei kahvitarjoilua eikä myöskään muuta virallista ohjelmaa… eli juhlistetaan vapaamuotoisesti. Sunnuntain buffet-illalliselle tuleville varataan yhteinen alue.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 10.3. mennessä sähköpostitse os. toimisto@flanels.org. Muista mainita ilmoittautuvien syntymäajat! Paluupostissa saat maksatustiedot.

Mainitse myös, mikäli haluat varata etukäteen ruokailuja.

Hinnat

B4-hytissä jäsenet 50 e/hlö, ei-jäsenet 60 e/hlö
B2-hytissä jäsenet 60 e/hlö, ei-jäsenet 70 e/hlö

Hintoihin sisältyy bussikuljetus Joutsa-Helsinki-Joutsa. Mikäli tulet suoraan Helsinkiin, tiedustele pelkän laivalipun hintaa sähköpostitse. Todennäköisesti kyyti onnistuu myös Leivonmäeltä ja Jyväskylästä.

Lähtökohtaisesti täytetään B4-hyttejä mies-/naishytteinä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hytit varattavissa myös omalle nimetylle 2-4 hengen porukalle em. hinnaston mukaisesti. Tällöin varaus yhtenä koko porukkaa koskien.

Myös A-luokan ja sitä tasokkaampia hyttejä saatavilla. Tiedustelut sähköpostitse.

Vapaavalintaiset ruokailut (ei pakko valita):
Buffet-illallinen 33 e/hlö (su-ilta, yhteinen pöytävaraus)
Buffet lounas 25 e/hlö (ma-päivä)
Meriaamiainen 10,50 e/hlö

Aikataulut

Laiva lähtee sunnuntaina 20.4. Helsingistä klo 18.30 ja palaa takaisin maanantaina (pyhäpäivä) klo 16.30. Tallinnassa klo 8-12.30.

Linja-autoaikataulu välillä Joutsa-Helsinki-Joutsa julkistetaan myöhemmin.

Muuta huomioitavaa

Passi tai henkilökortti oltava mukana.

Alle 18-vuotiaat (juniorijoukkueiden pelaajat) vain omien vanhempien matkassa tai joukkueen sisäisesti kokoamien valvojaryhmien puitteissa (jojot infoavat).

Miesten ja naisten joukkueessa pelaaville alle 18-vuotiaille on jo valvojat olemassa.

Risteilyn Facebook-sivusto.