F2-poikien info 8.10. ja sarjaa koskien

Flanelsin F2-poikien vanhempain palaverissa pe 30.9. käytiin läpi mm. seuraavia sarjapeleihin liittyviä asioita.

Eka turnaus 8.10.

* Ensimmäiseen turnaukseen Hämeenkoskelle mennään bussilla yhdessä D2-poikien kanssa, joilla on turnaus Lahdessa.

* Kokoontuminen Joutsan liikuntahallilla la 8.10. klo 8.55.

* Pelit ovat klo 11.40 ja 14.10. alk., minkä jälkeen paluumatka. Mahdollisesti näemme / katsomme osan D2:n päätöspelistä Lahdessa.

* Mukaan ulkoiluvarustus, shortsit, suojalasit, sisäkengät ja maila. Pelipaita tulee seuran kautta.

* Ota mukaan reilusti evästä koko päivän tarpeiksi! Emme poikkeuksellisesti erikseen pysähdy syömässä, jotta päivä ei veny turhan pitkäksi. Yksi yhteinen kylmälaukku on matkassa – varatkaa myös omia jos kylmäsäilytystä vaativia eväitä on paljon.

* Mukana valmentajista ovat Jukka Huikko ja Hanne Laitinen.

* Paikkoja pelaajat ja vanhemmat mukaanlukien on F2:lle bussissa 25 kpl. Mikäli haluat matkaan, laita emailia jukka.huikko(a)flanels.org.

* Korttelipassi tulee olla lunastettuna Ssbl:n lisensseistä (kts. F2:n oma sivu)

Muut turnaukset

* Hollolaan 6.11. turnaukseen sovimme matkustettavan omilla autoilla. Samalle päivälle on kuitenkin samalla suunnalla Lahdessa E-tyttöjen turnaus. Menemme todennäköisesti yhteisellä bussikyydillä, mutta tiedotamme järjestelyistä myöhemmin lisää.

* Kevätkaudelle järjestelyistä päätetään erikseen Hollolan turnauksen ja kokemusten jälkeen (peliohjelmakaan ei vielä ole valmis).

* Syyskauden kolmas turnaus on Joutsassa 11.12.

* Kevätkaudelle jää n. 3 turnausta.

Joukkueenjohtajaa etsitään vielä

Joukkueenjohtajaa ei saatu valituksi 30.9. tapaamisessa. Sellainen pitäisi löytyä pikapuoliin. Keskeisenä tehtävänä on mm. tiedotus sekä eräät valmentajille kuulumattomat käytännön järjestelyt. Korvaukseksi saa kulukorvauksen, jonka voi hyödyntää lapsen kausimaksussa.

Valmentajia on mukavasti: Jukka Huikko, Pekka Soilu, Hanne Laitinen ja Milli Löfgren. Samuel Hölttä lupasi avustaa harjoituksissa, mikäli on paikalla. Vastaavia avustajia tarvittaisiin vielä 1-2 lisää, etenkin paikkaamaan valmentajien mahdollisia poissaoloja.

Kioskivuorot

Flanels ry:ssä on tapana, että C-ikäiset ja sitä vanhemmat juniorit sekä aikuispelaajat vastaavat kotiturnausten toimitsijatehtävistä. Yksi vuoro per kausi.

Vastaavasti juniori-ikäisten vanhemmat vastaavat kotiturnausten kioskin järjestämisestä. Yksi vuoro per kausi.

F2-poikien vanhemmille tulee siten 1 kioskivuoro kauden aikana. Vuoro tehdään siten, että D2-pojista nimetään ko. kioskivuorolle kokenut vastaava ja yleensä yhden turnauksen järjestelyihin osallistuu 2-4 perhettä turnauksen pituudesta riippuen.

Lisäinfoa myöhemmin.

Mitä tavoitellaan ja minkä ikäisille

F2-poikien sarjassa ei pelata sarjapisteistä eikä sarjataulukoita pidetä. Ottelut ovat 2 x 15 min ja vaihdot ovat ohjattuna. Kaikki pelaavat siis yhtä paljon.

Sarja on tarkoitettu erityisesti 2008 ja 2009 syntyneille pojille. Lisäksi 2007 syntyneet voivat olla mukana y-pelaajina, sekä myös 2010 syntyneet, mikäli pysyvät vauhdissa mukana.

Palaverissa muistutettiin, että tarjolle tulee myös ikäluokkapelejä alueellisessa harrastesarjassa, johon Flanels kokoaa joukkueet 2009, 2010 ja 2011 syntyneistä. Näin pyritään kaikille löytämään sopivia, omanikäisten pelejä ja saadaan sitä kautta onnistumisen kokemuksia peleihin. Näistä lisäinfoa sarjamuotojen ja  -ohjelmien vahvistuttua.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Jukka Huikko
jukka.huikko(a)flanels.org