F00 Hollolassa päätösturnauksessa

F00 astui bussin kyytiin ja matkasi kauden viimeiseen turnaukseen Hollolaan. Päivästä oli tulossa pitkä, sillä tiedossa oli peräti kolme peliä.

Ensimmäinen peli oli Sbandy-00 Vihreitä vastaan. Edellinen kohtaaminen päättyi täpärään Flanelsin voittoon, joten tiukkaa vääntöä oli tiedossa.

Flanels siirtyikin johtoon muutaman minuutin pelin jälkeen kun Valtteri Porras siirsi pallon kulmasta maalille, jossa mailan sai hieman onnekkaasti väliin Mikko Kärnä. Sbandyn kaksi maalia käänsi tilanteen tappioasemaan, mutta Eetu Oksasen lämäri lähes puolesta kentästä pääsi yllättämään Sbandyn maalivahdin ja tilanne oli jälleen tasan.

Toisessa erässä Markus Nieminen laukoi ja Matti Nurminen pääsi ohjaamaan pallon verkkoon ja tilanne oli Flanelsille 3-2. Muutama minuutti ennen loppua vastustaja kuitenkin pääsi tasoittamaan pelin loppulukemiksi tasan 3-3. Flanelsin tsempparipelaajaksi valittiin järjestäjien toimesta Eetu Oksanen.

Toinen peli pelattiin Kosken Dynamoa vastaan. Vielä voitoitta sarjassa ollut Dynamo pääsi tekemään ensimmäisessä erässä kaksi maalia Flanelsin nollaa vastaan. Sama tahti jatkui ja tilanne oli pahimmillaan jo 4-0 Dynamolle.

Puolustajana pelannut Oskari Oittinen vei pallon vastustajan päätyyn ja syötti pallon maalille. Eemeli Sarvilinna sai yrittää peräti kolmesti ennen kuin pystyi ohittamaan maalivahdin ja kaventamaan tilanteeksi 4-1. Hetkeä myöhemmin Markus Nieminen sai keskialueella vastustajan purkupallon ja laukoi Flanelsin toisen maalin. Loppukiri ei kuitenkaan riittänyt ja näin Flanels koki 5-2 tappion. Tässä pelissä Flanelsin tsempparipelaajaksi valittiin Mikko Nummela.

Parin tunnin tauon jälkeen tuli päivän viimeisessä pelissä vastaan Sbandy 2001. Peli oli vauhdikasta ja tasaista. Tilanteita oli puolin ja toisin ja maalivahdit pelastivat monta maalipaikkaa. Flanelsin maalissa pelasi hienosti Leevi Halttunen.

Parhaat paikat olivat Kalle Kaitamäellä, joka laukoi vain muutaman sentin ohi maalista sekä Valtteri Portaalla, joka Mikko Nummelan karvauksesta oli lähellä onnistua. Erän lopulla ajassa 14.55 Valtteri sitten onnistuikin tarkalla alakulmavedollaan.

Tämän enempää maaleja ei sitten Flanels pystynyt tekemään. Vastustaja pystyi. Sbandy sai syötöt ja laukaukset haluttuun osoitteeseen ja he nakuttivat taululle peräti 6-1 voittolukemat. Flanelsin tsempparipelaajaksi valittiin liukkaasti kentällä liikkunut Matti Nurminen.

Se kausi oli siinä. Tavoitteena oli, että päästään tekemään edes muutama maali ja jos oikein hyvin käy niin jospa joku voittokin tulisi. Flanels teki 14 pelaamassaan pelissä 31 maalia ja voitti 3. Maalintekijöitä oli useita, joten kaikki ei ollut yhden kortin varassa.

Turnaustilastot

24.4.2010 Hollola
Sbandy 2000 Vihreät – Flanels 3-3
Flanels – Kosken Dynamo 2-5
Flanels- Sbandy 2001 1-6

Kokoonpano

Mikko Nummela 0+0
Valtteri Porras 1+1
Leevi Halttunen (mv Sbandy 2001-ottelussa) 0+0
Matti Nurminen 1+0
Jerry Järvinen 0+0
Oskari Oittinen 0+1
Eetu Oksanen 1+0
Kalle Kaitamäki 0+0
Mikko Kärnä 1+0
Valtteri Weijo (mv Sbandy00 Vihreät ja Dynamo-ottelut) 0+0
Eemeli Sarvilinna 1+0
Riku Hokkanen 0+0
Markus Nieminen 1+1

Poissa tällä kertaa
Jiro Heino
Teemu Karell
Nuutti Rautio
Aksel Nicklen
Jesse Järvinen

Jatko

Ensi kaudella suunnataan kohti Keski-Suomen sarjoja.