F00 Heinolassa 14.11.2009

Jännitys paistoi pelaajien ja vanhempien kasvoilta ennen ensimmäistä peliä. Olihan kyseessä vasta pari kuukautta sitten perustetun joukkueen ensimmäinen turnaus. Edes harjoituspelejä ei ollut alla yhtään.

Ensimmäiseen peliin piti tulla vastaan HU-46, mutta saimme tietää heidän peruneen tulonsa Heinolaan rokotuksien takia, jotka heille oli määrätty juuri tälle päivälle. Näin ollen kotijoukueena toiminut SB Heinola pelasi joukkuettamme vastaan kahdesti.

Jännitys näkyi selvästi myös pelin jo alettua, sillä Heinola avasi nopeasti maalitilinsä heti pelin alussa. Ensimmäinen erä meni pitkälti pelaamiseen Flanels-päädyssä.

Toisessa erässä saatiin hyökkäyksiä myös toiseen päähän kenttään. Valitettavasti heinolalaiset pääsivät häiritsemään laukaisuyrityksiä sen verran tehokkaasti, että ne menivät joko reilusti yli tai eivät ehtineet lähteä lavasta lainkaan.

Vastustaja pääsi laukomaan puolestaan aika vapaasti ja loppunumerot olivat 7-0.

Tauolla muutettiin hieman kokoonpanoja ja mietittiin mitä voisi tehdä paremmin. Toiseen peliin lähdettiin sillä mielellä, että nyt niille näytetään…

Aluksi näytti siltä, että sama ”rumba” jatkuu kuin ensimmäisessäkin pelissä, mutta loppujen lopuksi saimme muutamia varsin hyviä maalipaikkoja.

Flanelsin pelaajat haastoivat heinolalaisia rohkeammin eivätkä antaneet heille tilaa läheskään yhtä paljoa. Kaksintaisteluja voitettiin nyt selvästi enemmän ja sitä kautta tuli parikin ”tuhannen taalan paikkaa. Maali jäi kuitenkin tekemättä tällä kertaa, sen verran kova oli vastustajan puolustus.

Loppulukemat 8-0 SB Heinolalle olivat selvät. Suuremmasta tappiosta huolimatta oli tämä jälkimmäinen peli huomattavasti mukavampaa katsottavaa oranssipaitojen kannalta.

PO

SB Heinola – Flanels 7-0
Flanels – SB Heinola 0-8

Kokoonpano

Matti Nurminen 0+0
Jerry Järvinen 0+0
Oskari Oittinen 0+0
Riku Hokkanen 0+0
Kalle Kaitamäki 0+0
Valtteri Porras 0+0
Nuutti Rautio 0+0
Mikko Kärnä 0+0
Markus Nieminen 0+0
Jiro Heino 0+0
Leevi Halttunen (mv)

Poissa tällä kertaa

Jesse Järvinen
Aksel Nicklen
Valtteri Weijo
Eemeli Sarvilinna
Eetu Oksanen