Exelin seuratilaus

Flanelsin kilpapelaajien ja harrastepelaajien on mahdollista tilata Exelin seurahintaisia tuotteita on 30.9. saakka. Tilaukset pyydetään tekemään ensisijassa sähköpostitse (seuratilaus(a)flanels.org), mutta junioreiden ja harrastejien on mahdollista jättää tilauksensa myös viikon 39 vuoroilla, kts. lisää alta.

* Harrastepelaajille seuratilauksesta infotaan viikon 39 pelivuoroilla Tuotekuvasto ja -hinnasto lähetetään sähköpostitse viikonlopun aikana niille, keltä sähköpostiosoite on saatu. Tilaaminen on mahdollista viikon 39 vuoroilla!

* D- ja E-pojille ja näiden vanhemmille on lähetetty tuotekuvasto ja -hinnasto sähköpostitse. Lisäksi junioreille on varattu mahdollisuus tilata myös harjoitusten päätteeksi keskiviikkona 29.9.

* Naisilla, miehillä ja B-pojilla tuotehinnasto ja -kuvasto ovat ladattavissa Nimenhuutopalvelusta.

Sähköpostitse tehtävien tilausten osoite seuratilaus(a)flanels.org. Muista mainita tuotteen tarkka nimi, määrä ja esim. kätisyys/koko.

Jos et ole saanut hinnasto ja kuvastoa, pyydä se sähköpostitse jukka.huikko(a)flanels.org.

Huom! Tilauksissa kannattaa keskittyä lähinnä mailoihin ja lapoihin, joiden saatavuus on hyvä. Muiden tuotteiden osalta saatavuus vaihtelee ja saattaa olla hyvinkin heikkoa.