ET-eväskori Oy ja Flanels monivuotiseen yhteistyöhön

Flanels ry ja Joutsan uutta K-supermarkettia pyörittävä ET-eväskori Oy ovat tehneet 5-vuotisen vuokrasopimuksen yhdistyksen Hartolassa sijaitsevan tienvarsimainoksen eteläpuolista taulua koskien. Mainokselle on olemassa yhtä pitkää ajanjaksoa koskettava lupa Pirkanmaan ely-keskuksesta.

Kyse on Flanels ry:n historian merkittävimmästä yhteistyösopimuksesta niin keston kuin taloudellisen arvon puolesta. Uusi mainostaulu itsessään on Flanelsille merkittävä investointi, ja edessä on vielä sen pohjoispuolen myynti ja lupaprosessi.

Yhteistyösopimus allekirjoitettiin tänään ravintola Huttulassa. K-supermarketin kauppiaalle Timo Taskilalle luovutettiin samalla tervetuliaislahjana kaksi uutta Flanels-kahvimukia. Joutsan uusi suurliikekeskus avaa ovensa asiakkaille lokakuussa.

Nelostien varren etelään suuntautuvalla mainostaululla arvioidaan olevan huomattava informatiivinen merkitys Joutsan kaupalliselle toiminnalle.

Tienvarsimainos sijaitsee puolestaan hartolalaisen Veikko Tonterin pellolla, etelästä tullessa Nelostien oikealla puolella. Flanels ry ja Tonteri ovat puolestaan aiemmin tänä vuonna sopineet pitkäaikaisesta maanvuokrasta taululle.

Mainostaulun pääurakoitsijana toimi joutsalainen Rakennustyö Kuurne. Maanrakennustöihin osallistui joutsalainen Jokita Oy. Sähkötöistä vastaa puolestaan joutsalainen M. Huikko Oy. Huomioitava on, että kaikki edellä mainitut yritykset ovat osallistuneet mainostauluhankkeeseen huomattavalla vastaantulolla hinnoittelussa. Flanels ry kiittää tästä!

Mainostauluhanketta on valmisteltu Flanels ry:ssä n. parin vuoden ajan. Hankkeen tavoitteena on laajentaa urheiluseuratoiminnan rahoituksen pohjaa, sillä kustannukset kasvavat alituiseen ja jo lähivuosina on mm. paine lisätä ammattimaista ohjausta. Näin taataan mahdollisimman monelle mahdollisuus osallistua urheiluseuratoimintaan omasta taloudellisesta tilanteesta riippumatta.