Ensimmäiset varusteapurahat on jaettu

Flanels ry on jakanut historian ensimmäiset varusteapurahat. Apurahat olivat haettavissa loppukesästä. Jakopäätökset ja maksatukset tehtiin syyskuun alkupuolella. Apuraha kohdentui hakemusten mukaisesti kaikkiaan 6 hakijalle.

Päätös varusteapurahojen jakamisesta on tehty vuoden 2013 loppupuolella ja se oli yksi 15. toimintavuoden ns. juhlapäätöksistä. Hankkeen tarkoituksena on alentaa harrastamisesta aiheutuvia kustannuksia. Apurahat on tarkoitettu nimenomaan lajin vaatimien varusteiden hankintaan, ei esimerkiksi kausimaksuihin, joihin on seuralla olemassa muita maksuja alentavia käytäntöjä.

Apurahamenettelyn kohderyhmää olivat mm. isot lapsiperheet, opiskelijat tai perheet, joissa esim. toinen tai molemmat vanhemmista eivät ole työelämässä mukana. Tiedossa ei ole yhtään urheiluseuraa ainakaan lähiseudulla, joka harjoittaisi vastaavaa toimintaa.

Avustustoiminta tulee jatkumaan myös tulevina vuosina. Siihen kohdennetaan Flanelsin tienvarsimainostoiminnasta saatavia tuottoja. Seuraavat apurahat ovat haettavissa todennäköisesti kesällä 2015.

Lisätiedot:
Pekka Huikko, puheenjohtaja
pekka.huikko(a)flanels.org