Ensi kauden pelaajarunko edustukseen nimetty

Salibandyseura Flanels on nimennyt 2 maalivahtia, 4 puolustajaa ja 10 hyökkääjää käsittävän edustusjoukkueen kokoonpanon kaudelle 2007-2008. Joukkue aloitti valmistautumisen 3. divisioonaan tänään lauantaina.

Kokoonpanon ”uusina vanhoina” niminä listalla ovat B-pojissa viime kaudella hurjaa jälkeä tehneet Kalle Heiska (25+26=51) ja Jussi Jokinen (26+17=43) sekä top4-puolustaja Riku Gyldén. Kakkosjoukkueesta edustukseen puolestaan nousee hyökkääjä Henry ”Ilpon veli” Suuronen (15+8).

– Nämä kaikki neljä edustavat joukkueen nykyrakenteesen nähden nuoruutta ja tulevaisuutta. He tuovat oivan lisän runkopelaajistoon, arvioi kapteeni Arto Vainiomäki.

Lisäksi seura neuvottelee kaikkiaan vielä 8 pelaajan kanssa tulevasta kaudesta. Luku pitää sisällään sekä joukkueen vanhoja että myös kokonaan uusia pelaajia. Kevään huhut ovat vilkanneet jälleen villisti.

– Seuralla ja joukkueella ei tässä vaiheessa ole muuta kommentoitavaa, teilaa valmentaja Jukka ”Sika” Huikko lyhyesti.

28.4. julkistettu pelaajarunko. Maalivahdit Petri Tabell ja Jaakko Onali. Puolustajat Gyldén Riku, Hurri Vesa, Saari Antti ja Kosonen Heikki. Keskushyökkääjät Arto Vainiomäki, Ville Kämppi, Jussi Jokinen ja Antti Tonteri. Hyökkääjät Kari Kuurne, Pekka Huikko, Kalle Heiska, Ilari Suuronen, Niko Heinonen, Jussi Seppälä ja Henry Suuronen.

Kokko ja Metsänen Flanels II?

Todennäköisesti 5. divisioonassa pelaavan Flanels II joukkueen valmentajaksi on puolestaan nimetty joutsalainen Kari Kuurne. Joukkueen valmistautuminen sarjaan alkaa vasta loppukesästä tai alkusyksystä.

Pelaajapuolella joukkue on saamassa kaksi kovanluokan vahvistusta puolustukseen. B-pojissa top4-pakiksi noussut ja huippukauden pelannut Juuso Kokko pelaa kakkosessa, mutta harjoittelee ykkösen mukana. Flanelsin ykkösjoukkueessa toissa kauteen lopettanut Jani Metsänen harkitsee myös vakavasti paluuta.

”Japi” on pelannut kaikkiaan 149 ottelua, joissa on syntynyt 60 maalia ja 90 tehopistettä. Kokko puolestaan jatkaa myös edustuksen harjoitusringissä.

Kakkosjoukkueen muusta pelaajistosta tiedotetaan myöhemmin.