Edustusjoukkue lähtee hakemaan uutta nousua Mäntyharjulta

Flanelsin miesten edustusjoukkue matkaa tänään Mäntyharjulle, kääntämään kautta uuteen nousuun. Lupaavasti kolmella voitolla alkanut kausi kääntyi kolmen ottelun tappioputkeen, joista kaksi rapsahti vieläpä kotiturnauksessa pari viikkoa takaperin Joutsassa.

Haasteena on ollut, että pelin taso ja tekeminen on aaltoillut. Kotiturnauksessa pari viikkoa sitten Flanels pelasi tiukan, mutta tappioon päättyneen ottelun Virkistys Akatemiaa vastaan, mutta Lahden Pelicansia vastaan joukkueen kasetti ei kestänyt ja oli siksi ottelussa täysi vastaantulija.

Nyt käärmekeittoa on syöty ja joukkue on jälleen iskussa. Vastassa tänään ovat Virkistys sekä uusi tuttavuus, sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvat SB Coyotes Lahdesta. Flanels majailee sarjan keskikastissa ja nyt pinnoja tarvitaan, jotta kärkikahinat eivät karkaa liiaksi.

Tänään kokoonpanosta puuttuvat sentteri Tuukka Jussila (pujottelemassa), jolta jäi edellinenkin turnaus väliin alavartalonvamman vuoksi, sekä puolustaja Pekka Soilu (alavartalonvamma). Myöskään Tatu Kiiski ei vielä tee paluuta, vaan pysyttelee penkin takana. Maalissa aloittaa totuttuun tapaan Aleksi ”Luri-Mokke” Luri.

Sarjasivusto

Klo 12
Virkistys – Flanels

Klo 14
Flanels – Kojootit