Edustukselle avauspisteet

Miesten edustusjoukkue lähti sunnuntaina metsästämään kauden avausvoittoaan Jyväskylän Killerin uuteen urheiluhalliin. Kahden ottelun jälkeen tuliaisina oli 2 sarjapistettä yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Toverit Jyväskylästä. Ottelun ensimmäinen puolisko oli jyväskyläläisten hallintaa oranssipaitojen tehdessä typeriä virheitä sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Jälkimmäisen puoliskon aikana kotijoukkueena ollut Flanels sai peliään paremmin kuntoon, mutta kunnon iskuetäisyydelle ei päästy missään vaiheessa. Lopputulos ansaitusti paremmin paikkansa käyttäneelle JyTolle.

Toisessa ottelussa vastaan tuli kauden Flanelsin tapaan alavireisesti aloittanut Räyhä (myöskin Jyväskylästä). Jälkimmäinenkään ottelukaan ei alkanut vahvasti, kun vastustaja siirtyi onnekkaalla omalla maalilla johtoon ottelun ensimmäisessä vaihdossa. Flanels kuitenkin taisteli itsensä mukaan peliin ja ensimmäisen erän jälkeen tulostaululla olivat oranssinuttujen 2-3 johtolukemat. Näin nähtiin tällä kaudella ensimmäistä kertaa se tosiasia, että Flanels johti peliä!

Johtoasemasta ei sen jälkeen luovuttukaan ja Flanels kaunisteli lukemia kahdessa viimeisessä erässä 3-8:aan. Piirun paremmalla viimeistelyllä olisivat lukemat voineet olla rumemmatkin. Mutta tärkeintä joukkueelle oli kauden avausvoiton nappaaminen.

Turnauksen onnistujista esiin voidaan nostaa pirteästi esiintynyt ketju, jossa pelasivat Ilari ja Henry Suuronen sekä Tuomas Tanttu. Lisäksi maalivahtina pelannut juniori-ikäinen Nico Tarhanen torjui maalissa kaiken mahdollisen ja muutaman mahdottomankin.

Turnaustilastot

Flanels – Toverit 4-7 (1-3, 2-3, 1-1)
Räyhä – Flanels 3-8 (2-3, 0-2, 1-3)

Kokoonpano:
Suuronen Ilari 2+2
Suuronen Henry 2+1
Kosonen Heikki 2+1
Tanttu Tuomas 2+1, 2 min
Soilu Pekka 1+2
Seppälä Jussi (a) 2+0, 2 min
Vainiomäki Arto (c) 0+2, 2 min
Kärnä Olli 1+0, 2 min
Weijo Olli 0+1
Saari Antti (a) 0+1
Heinonen Niko 0+0
Kiiski Tatu 0+0
Keihäsniemi Riku 0+0
Huikko Pekka 0+0, 2 min
Gyldén Riku 0+0, 2 min
Tarhanen Nico, mv. (molemmat ottelut)

Ei kokoonpanossa:
Heiska K., terve – armeija
Onali J., terve – armeija
Jokinen J., loukkaantunut – alavartalovamma
Tonteri A., loukkaantunut – keskivartalovamma
Hurri P., loukkaantunut – tener humerus

Jatko

Karstula 22.11.2008
16:00 Flanels – L-Bandy
18:00 O2-Jkl II – Flanels