E2 –POJILLE TAPPIO JA TASURI HÄMEENKOSKELTA

Flanels vs. PHSB Oranssi

E2 –pojat olivat sunnuntaina Hämeenkoskella alemman jatkosarjan ensimmäisissä peleissä. Vastassa oli uutena joukkueena Taipalsaaren TaiKi. Revanssia lähdettiin ottamaan PHSB Oranssista, jota vastaan edellisessä turnauksessa koettiin niukka tappio.

Ensimmäinen erä TaiKia vastaan oli Flanelsilta maaliton vastustajan avatessa maalitilinsä kahdella maalilla. Ensimmäisen erän aikana Flanels pelasi yhden alivoiman Paavo Niemen istuessa kaksiminuuttistaan työntämisestä. Tämän aikana Valtteri Reinikainen (MV) piti maalin puhtaana eikä TaiKi päässyt tekemään ylivoimamaalia.

Kun toista erää oli pelattu reilu viisi minuuttia, laukoi synttärisankari Saku Karstila Flanelsin avausmaalin Paavo Niemen syötöstä. Kolme minuuttia myöhemmin Flanelsin maalisaldo kasvoi kahteen Aapeli Karppisen hienosta noususta. Toisen erän viime minuuteilla nähtiin vielä Riku Liukkosen kova veto vastustajan verkkoon, syöttäjänä Saku Karstila. TaiKi lisäsi erän aikana maalisaldoaan neljällä maalilla, joten toisen erän päättyessä tilanne oli 3-6 TaiKin hyväksi.

Kolmas erä alkoi lupaavasti, kun Saku Karstila teki jälleen maalin. Flanels pelasi erän aikana jälleen alivoimaa Aapeli Karppisen istuessa kahden minuutin rangaistusta päällä pelaamisesta. Tämän aikana TaiKi teki viimeisen ja yhdeksännen maalinsa. Koska Flanels ei kolmannen erän aikana saanut enempää maaleja, päättyi peli TaiKia vastaan 4-9 Taikin voittoon. Flanels pelaa vielä TaiKia vastaan 8.2. Sysmässä.

Toiseen peliin lähdettiin hakemaan revanssia. Maaliin asettui poikkeuksellisesti ensimmäisessä pelissä jalkansa loukannut Riku Liukkonen.

Ensimmäisen erän aikana Flanels teki kaksi maalia Aapeli Karppisen taidonnäytteenä. Syöttäjänä toiseen maaliin oli Taavi Törnvall. Myös PHSB Oranssi teki kaksi maalia ja näin ensimmäinen erä päättyi tasapeliin.

Toisen aikana nähtiin niin ylivoima- kuin alivoimapeliä. Ensin Paavo Niemi teki maalin Aapeli Karppisen syötöstä. Hetken kuluttua nähtiin rangaistuspenkillä Elias Laitinen istumassa kaksi minuuttista mailaan lyömisestä. Alivoimapelin aikana PHSB Oranssi pääsi kuittaamaan ja tilanne oli jälleen tasan. Kaksi minuuttia myöhemmin tilanne vaihtui ja Flanels pääsi pelaamaan ylivoimaa. Ylivoiman aikana Valtteri Reinikaisen syötöstä maalin taikoi jälleen Aapeli Karppinen. Toisen erän päättyessä tilanne oli 4-3 Flanelsin hyväksi.

Kolmannen erän alkuminuuteilla pakin paikkaa pelannut Aapeli Karppinen pääsi nousemaan hienosti vastustajan maalille ja teki maalin. Johtoasema oli nyt numeroin 5-3. PHSB Oranssi oli kuitenkin täynnä taistelutahtoa ja sai kurottua kahdella maalilla tasanumeroihin ajassa 42:02. Tilanne oli äärimmäisen jännittävä tilanteen ollessa tasan ja Flanelsin Arttu Reposen saadessa kaksiminuuttisen kampittamisesta ajassa 43:14. Viimeiset minuutit pelattiin siis alivoimaa. Hienosti pojat kestivät alivoiman ja peli päättyi tasapeliin. Flanels kohtaa PHSB-Oranssin vielä kerran 8.2. Sysmässä.

Jälleen kerran poikia koetteli liukas lattia. Liukkauden aiheutti tällä kertaa lattialla oleva pöly. Liukastelusta huolimatta poikien peli oli todella vauhdikasta ja vaikka tulokset eivät sitä kerrokaan, Flanels oli viejänä kummassakin pelissä. Joukkue alkaa hitsautumaan hyvin yhteen ja koko peliporukan fiilis oli rento ja iloinen koko matkan ajan. Seuraavaksi pojat pelaavat 13.12. Lahden Suurhallissa, vastassaan Kosken Dynamo sekä BB-88.