E2 –pojat Iitin Ravilinnassa 16.11.2014

E2 –pojat pelasivat alkusarjan viimeiset pelit Iitin Ravilinnassa 16.11. Vastassa Flanelsin poikia olivat Lahden joukkueet PHSB Musta sekä PHSB Oranssi.

Ensimmäinen peli PHSB Mustaa vastaan oteltiin luvuin 3-11 PHSB Mustan hyväksi. Maalit tässä ottelussa syntyivät kahdesta Aapeli Karppisen läpiajosta ja yksi maali Elias Laitisen lavasta, syöttäjänä Valtteri Reinikainen  .

Toinen ja tiukempi ottelu pelattiin PHSB Oranssia vastaan. Ensimäinen erä oli tasaista taistelua ja se päättyi Oranssin hyväksi luvuin 1-0 Toisessa erässä Flanelsin pojat heräsivät peliin ja taiteilivat kolme maalia. Maalintekijöinä Onni Muttilainen ajassa 18:43, Dave Tikander Julius Airaksisen syötöstä ajassa 20:18 sekä Paavo Niemi Dave Tikanderin syötöstä ajassa 25:19. Toisen erän aikana PHSB Oranssi keskittyi puolustamiseen tehden yhden maalin ja erä päättyi lukemin 3-2 Flanelsin hyväksi. Kolmannessa erässä Flanelsin pojat eivät saaneet vastustajan verkkoa heilahtamaan, mutta omaan verkkoon ui kaksi laukausta Oransseilta, joten peli päättyi lukemin 4-3 PHSB Oranssin hyväksi.

Tehopisteet Ravilinnasta:

Aapeli Karppinen 2+0

Elias Laitinen 1+0

Onni Muttilainen 1+0

Dave Tikander 1+1

Paavo Niemi 1+0

Julius Airaksinen 0+1

 

Ravilinnassa pojat tutustuivat liukkaaseen lattiaan pelatessaan ensimmäistä kertaa parketilla. Liukkaasta lattiasta huolimatta peli oli normaalia tahmeampaa ja keskittyminen hukassa. Näistä oppia otettuna E2 –pojat matkaavat tulevana sunnuntaina 30.11. Hämeenkoskelle jatkosarjan ensimmäisiin peleihin. Hämeenkoskella vastassa on uutena joukkuueena Taipalsaaren TaiKi. Pojat pääsevät myös hakemaan nyt revanssia, kun vastassa on jälleen PHSB Oranssi. Ennen joulutaukoa pelataan vielä Lahden Suurhallissa 13.12. ja tällöin vastassa ovat Kosken Dynamo sekä BB-88 Sysmästä.