E-junnut Vaajakosken taistoissa

Kevätkauden avausturnaus Vaajakoskella oli tuttua vääntöä vastakkain olleiden joukkueiden kesken. Vastaan joutsalaisille asettuivat Happee Jyväskylästä, FCV Kotkat Vaajakoskelta sekä Leppäveden Leppä.

Tahtipuikko ensimmäisessä pelissä oli Flanelsilla vaikkakin lukemat olivat tiukat. Ensimmäinen erä voitettiin selvästi 2-0 ”Jippo” Heinon ja Matti Nurmisen maaleilla. Toisessa erässä Happee kuitenkin kavensi lukemiksi 2-1. Kavennus tiesi jyväskyläläisten hurjaa loppukiriä, joka ei kuitenkaan riittänyt edes tasapeliin. Keskinäiset pelit Happeeta vastaan Flanelsille nyt 2-0.

Toinen peli FCV Kotkia vastaan oli jälleen vauhdikas, aivan kuten kaikki kolme edellistäkin peliä ovat olleet. Valitettavasti myös lopputulos oli samansuuntainen kuten edellisissä peleissä eli FCV voitti lopulta jättäen joutsalaiset maaleitta lukemin 2-0.

Kolmantena oli vastassa Leppä, jolle ollaan hävitty ainoassa kohtaamisessamme aiemmin. Koko päivän taitavasti pelannut Leppä ei jättänyt arvailujen varaan kuka on parempi. Heidän hienosti syöttelevät hyökkääjät löysivät toisensa todella tarkasti Flanelsin maalilta. Edes ilman maalivahtia pelattu pari viimeistä minuuttia ei auttanut kaventamaan lukemia kauniimmiksi. Lepälle ansaittu 7-3 voitto. Flanelsilla maaleista vastasivat hienoilla vedoillaan Mikko Nummela, Jiro Heino sekä Jerry Heino.

Turnaustilastot

Vaajakoski 16.1.
Flanels – Happee 2-1
FCV Kotkat – Flanels 2-0
Leppä – Flanels 7-3
peliaika 2 x 12 min

Kokoonpano

Mikko Nummela 1+0
Jesse Järvinen 0+0
Eetu Oksanen 0+0
Jerry Heino 1+0
Markus Nieminen 0+0
Toni Toivonen 0+0
Valtteri Weijo 0+1
Matti Nurminen (mv Leppä ja FCV-pelit) 1+0
Jerry Järvinen 0+0
Oskari Oittinen 0+1
Leevi Halttunen 0+1
Mikko Kärnä 0+0
Jiro Heino 2+0
Aksel Nicklen (mv Happee-peli) 0+0
Kalle Kaitamäki 0+0

Poissa tällä kertaa:
Eemeli Sarvilinna
Riku Hokkanen

Kentälliset turnauksen alussa

Hyökkäys:
Mikko Kärnä- Jesse Järvinen -Eetu Oksanen
Markus Nieminen – Kalle Kaitamäki – Jerry Järvinen
Jerry Heino – Mikko Nummela – Valtteri Weijo

Puolustus:
Leevi Halttunen – Jiro Heino
Oskari Oittinen – Toni Toivonen
Matti Nurminen –

Jatko

Jyväskylä, Killeri, 6.2.
10:35 FCV Haukat – Flanels
11:10 Leppä – Flanels
12:55 Flanels – O2
Samaan aikaan pelataan poikien Futsal-turnaus Äänekoskella, jossa pelit ovat 13.50 ja 15.50. Kumpaankin siis ehtii vaikkei tosin ihan kaikkiin peleihin.