E-junnut tehokkaina Vaajakoskella

Kauden neljäs turnaus Vaajakoskella käytiin tuttujen joukkueiden kanssa. Aamuvuoron tällä kertaa saaneilla Leijonilla vastustajina edellisen turnauksen tapaan olivat Urho, Dux-01 ja Dux A. Tiikereillä vastaan astelivat Muurame, O2 ja Muurame 01-02.

Leijonat aloittivat jälleen Urhoa vastaan. Peli oli edellisen kohtaamisen toistoa. Jerry Järvinen, Jerry Heino ja Jesse Järvinen tekivät kukin kaksi osumaa ja kun vastustaja sai vain puolet tästä, oli voitto selvä 3-6 Flanelsille.

Yllätyksiä ei nähty myöskään toisessa ottelussa Dux-01:tä vastaan. Maalinteossa nähtiin samoja kuin edellisessäkin. Lisäksi osumat Jiro Heinolle (2 maalia) sekä Kalle Kaitamäelle ja Mikko Nummelalle. Flanelsin voitto 2-9.
Viimeistään tässä pelissä nähtiin kuinka hienosti pojat parhaimmillaan osaavat pelata. Kolmikko Jerry-Mikko-Jerry ovat löytäneet paikkansa kentällä hienosti ja he pystyvät tekemään kolmestaan todella hienoja kuvioita. Missään nimessä ei pidä unohtaa niitä millintarkkoja syöttöjä joita nytkin nähtiin takakentältä annettavan läpi koko kentällä olevan joukon. Näistä syötöistä vastasivat Jiro Heino ja Samba Sissoho.

Kolmas peli Dux A:ta vastaan oli sekin tuttua entisen kertausta. Ei löydy heikkoa lenkkiä Vaajakosken porukasta ja maalit ovat hienoja, sitä ei voi kieltää. Ilokseni voin kuitenkin todeta, että tässä ottelussa joutui Duxin maalivahti ensimmäistä kertaa kunnolla töihin päivän peleissä. Liike, huolellisuus, tarkat syötöt. Siinä avainsanat, joiden avulla Dux vei pelin 7-3. Flanelsin maaleista vastasivat Heinot Jiro ja Jerry sekä Mikko Nummela.
Turnauksessa joukkueen nuorin jäsen Eemeli Karppinen osoitti että kun päättää pelata rohkeasti niin pärjää varmasti. Eemeli pelasi vahvasti ja rohkeasti sekä ennen kaikkea varmasti kolmantena puolustajana. Hyvä Eemeli!

Tiikerit pelasi Muuramea vastaan myös edellisessä turnauksessa ja kuviot olivat samansuuntaiset tälläkin kertaa. Kapellimestarin tikkua heilutti tässä ottelussa Markus Nieminen, joka pääsi ottelun jälkeen tuulettamaan hattutemppua kolmella osumallaan. Myös Oskari Oittinen ja Mikko Kärnä osuivat kertaalleen, joten Tiikereille hieno voitto 0-5 ja sairaslomalta palannut Matti Nurminen sai hienon paluun kentille nollapelillään.

Toinen ottelu Jyväskylän O2:sta vastaan olikin taas pudotus takaisin maanpinnalle. O2:n hyökkäykset ja syötöt sekä pelaajien oikea sijoittuminen olivat Flanelsille myrkkyä. Vapaa pelaaja löytyi varsin usein maalilta ja pääsi nostamaan pallon maaliin. Vain Markus Nieminen onnistui vastaavaan toisessa päädyssä. O2:n voitto 1-6.

Tiikerien kolmannessa pelissä vastassa nähtiin jälleen Muuramen kovaksi keitetty 01-02 -joukkue. Joukkueesta on vaikea löytää heikkouksia ja niihin ei missään nimessä kuulu laukaukset. Kovat laukaukset löysivät hyvin usein oikean osoitteen eli paikan maalissa. Ehkäpä Flanelsin olisi vihdoin aika aloittaa harjoittelemaan laukausten peittämistä…
No peli ratkesi jo ensimmäisessä erässä, joka päättyi 6-2 tilanteeseen. Toiseen erään mentäessä sovittiin, että Tiikerien vahvat nousijat eli Oskari Oittinen Eetu Oksanen, Toni Toivonen ja Markus Nieminen alkavat tekemään enemmän nousuja. Tämän seurauksena toinen erä päättyikin tasan 2-2 ja erityisesti Toni Toivosen kaksi maalia jäivät mieleen, sillä Toni on tähän asti pysynyt enemmänkin puolustuksen lukkona. Muut maalintekjät olivat Eetu ”Edi” Oksanen ja Mikko Kärnä. Muurame siis voitti 8-4.

Turnaustilastot

Vaajakoski 29.10.2011
Flanels Leijonat – Urho 6-3
Flanels Leijonat – Dux -01 9-2
Dux A – Flanels Leijonat 7-3

Muurame – Flanels Tiikerit 0-5
Flanels Tiikerit – O2 1-6
Muurame 01-02 – Flanels Tiikerit 8-4
peliaika 2 x 12 min

Kokoonpano

Tiikerit
Eetu Oksanen 0+0
Markus Nieminen 3+1
Oskari Oittinen 2+1
Mikko Kärnä 1+1
Atte Heinonen 0+0
Toni Toivonen 2+0
Eetu ”Edi” Oksanen 1+1
Matias Olkkonen 1+1
Matti Nurminen (mv kaikki pelit)
Leevi Halttunen 0+0

Poissa joukkueesta:
Riku Hokkanen

Leijonat
Jiro Heino 3+1
Jerry Heino 4+3
Kalle Kaitamäki 1+0
Jesse Järvinen 3+0
Mikko Nummela 2+2
Aksel Nicklen 0+0 (mv kaikki ottelut)
Jerry Järvinen 5+2
Valtteri Weijo 0+2
Eemeli Karppinen 0+0
Samba Sissoho 0+2

Kentälliset turnauksessa

Tiikerit

Hyökkäys:
Atte Heinonen – Mikko Kärnä – Markus Nieminen
Leevi Halttunen – Edi Oksanen- Matias Olkkonen

Puolustus:
Oskari Oittinen – Eetu Oksanen -Toni Toivonen

Leijonat

Hyökkäys:
Jerry Järvinen – Mikko Nummela – Jerry Heino
Kalle Kaitamäki – Jesse Järvinen – Valtteri Weijo

Puolustus:
Jiro Heino – Eemeli Karppinen – Samba Sissoho

Jatko

Pelit jatkuvat kummallakin joukkueella Vaajakoskella 12.11. Aamupäivän peleissä Leijonat ja iltapäivällä Tiikerit.