D1-pojille 2 tappiota Hollolasta

Flanelsin D1-pojilla oli sunnuntaina vuorossa alkusarjan viimeiset ottelut. Vastassa olivat kärkijoukkue SB Heinola sekä myöskin kärkipäässä keikkunut PHSB Musta.

Kuten otsikostakin käy ilmi, tuliaisina oli kaksi tappiota. Tappioista huolimatta tärkeintä antia turnauksessa oli koko ajan kestänyt tiukka asenne pelaamiseen: periksi ei annettu missään vaiheessa. Ensimmäisessä ottelussa SB Heinola osoittautui juuri niin kovaksi kuin oli tiedetty, ottelu oli ohi kahden erän jälkeen maalien taululla osoittaessa lukemia 1-14. Ikäväksi asiaksi pelistä jäi mieleen vastustajajoukkueen kapteenin jälkipeli sekä ala-arvoinen käytös (jätetään hänen käyttämänsä sanat kirjoittamatta nuorempien lukijoiden vuoksi) kanssapelaajia kohtaan.

Toisen ottelun loppulukemat olivat PHSB Mustalle 5-2, ottelun ratkaisujen tapahtuessa viimeisen erän jälkimmäisellä puoliskolla. Jälkimmäisessä ottelussa Flanels-pelurit osoittivat äärimmäistä sitoutumista sovittuun pelitapaan ja näin ollen puolustuspeli oli ennennäkemättömän onnistunutta. Parhaana esimerkkinä toimi Aapeli Karppinen: kahden normaalisti maalissa pelanneen pelaajan poissaollessa Aapeli ilmoitti olevansa valmis maaliin. Esimerkillistä uhrautumista joukkueen puolesta. Lisäksi Aapeli esitti tukun loistotorjuntoja. Toinen tilastoista näkyvä onnistuja oli Leevi Halttunen, joka teki väkevällä yksilösuorituksella uransa ensimmäisen maalin. Ei olisi hienommalla tavalla voinut maalintekoa aloittaakaan: voimalla 3 vastustajan LÄPI ja sen jälkeen kova veto -> YP (=yläpesä).

 

Otteluiden pistemiehet:

Leevi Halttunen 1+0

Matias Olkkonen 1+0

Jesse Järvinen 1+0

Riku Hokkanen 0+1

Eemeli Karppinen 0+1

 

Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan turnaukseen, joka oletettavasti pelataan Joutsassa 8.2. Silloin vain yleisöä lehtereille ja joukkuetta kannustamaan!