D1 peittosi harkkapelissä Heinolan

Heinola soitteli tahmeasti aloittaneen Flanelsin maaliverkkoa heti ottelun alussa. Flanels vastasi saman tien ja siitä alkoi oivallinen esitys. Ensimmäisessä erässä ei lisää maaleja tullut ja toisessa Flanels rakenteli kaksi kassia. Kolmanteen erään lähdettiin 3-1 johdossa ja kun seuraavat neljä maalia kirjattiin Flanelsin nimiin, peli oli selvä. Lopussa parin viimeisen minuutin aikana Heinola sai vielä siistittyä loppulukemia kahdella osumalla Flanelsin tehdessä yhden.

Flanelsin ykkösvitjan laituri Onni Långström oli lieskoissa onnistuen toimittamaan pallon peräti neljästi Heinolan veräjän perukoille (Onnin tehot 4+0). Kolmeen kapteeni-Onnin osumista antoi syötön sentteri Lari Nikkanen (0+3). Pisteiden makuun pääsivät myös Sakari Aaltonen (1+1), Topi Mällönen (1+1), Tuukka Jussila (1+0), Jesse Lampinen (1+0) ja Otto Rautio (0+1). Kiitos voitosta kuuluu tällä kertaa koko joukkueelle.

Flanels pelasi kolmella hyökkäysketjulla:
Onni Långström – Lari Nikkanen – Otto Rautio
Herman Enke – Topi Mällönen – Tuukka Jussila
Jesse Lampinen – Sakari Aaltonen – Miska Kakriainen

ja kahdella puolustajakaksikolla:
Juuso Järvinen – Juho Kärnä
Aleksi Kolunsarka – Oskari Aaltonen

Maalissa Jere Dammert.

Poissa D1-runkokokoonpanosta olivat Aleksi Luri (mv), Juuso Polvilampi ja Asatur Ahonen. D2-joukkueesta oli mukaan tähän peliin nostettu Miska Kakriainen.

Harjoitusottelu
Flanels D1 – SB Heinola 8-3 (1-1, 2-0, 5-2).

D1:n sarjapelit alkavat 17.10. Hollolassa.

– mn