C95 SM-sarjan turnauksessa Joensuussa

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Joensuun reissuun lähdettiin iloisilla ilmeillä ja ilman ennakkopaineita. Valmentajia ja mukana olleita vanhempia taisi jännittää enemmän kuin pelaajia.

Flanels historian ensimmäisessä SM-pelissä vastustajana oli Tapanilan Erä, joukkue joka jo omassa ennakossaan nosti itsensä lohkovoittajaksi. Vastustaja oli kova, mutta ei ehkä ”lohkovoittaja” tasoinen. Erä tuli kovaa päälle ja iski heti ottelun 4-0 tilanteeseen. Saku Halttusen 4-1 maalin jälkeen pääsimme paremmin mukaan, taistelimme tiukasti loppuun asti.

Happee pelissä lähdettiin pelaamaan nöyrästi omaa peliä. Peli aaltoili päästä toiseen. Vastustajalle annettiin liikaa tilaa maalin edustalla josta se teki suurimman osan maaleistaan. Jupe Kosonen keräsi tehot 0+3. Turnauksen tehokkain oli Santeri Åkman 3+0.

Flanels pojat pelasivat molemmisa peleissä hyvää ja rentoa salibandyä, jokainen pelasi vähintään omalla tasollaan ja moni pystyi venymään kauden parhaimpaan suoritukseensa. Tappiosta huolimatta Flanels näytti että, pienen kylän pojat pystyvät taistelemaan tasapäisesti muita SM-sarjan joukkueita vastaan. Päät pystyyn ja kohti seuraavaa turnausta.

Turnaustilastot

Tapanilan Erä – Flanels 8-2 (4-1,2-1,2-0)
Flanels – Happee 3-6 (1-2,0-2,2-2)
Peliaika 3 x 15 min tehoton

Kokoonpano
Åkman S. 3+0
Kosonen J. 0+4
Saarinen S. 1+0
Halttunen S. 1+0
Jussila Tuukka 0+0
Ahonen I. 0+0
Malin O. 0+0
Kärnä A. 0+0
Nummela P. 0+0
Toivakka J. 0+0
Jussila Topi 0+0
Kärnä Juho 0+0
Kuitunen J. Mv 0+0 (Erä peli)
Luri A. Mv 0+0 (Happee peli)

ei kokoonpanossa
Lahti J.
Salminen E.
Järvinen J.

jatko
SM-sarja jatkuu 12.12 Vaajakoskella jossa vastassa LoSB ja FoSu.