C93 Kouvolassa

C93-Poikien jatkosarjan viimeinen turnaus pelattiin lauantaina Kouvolassa. Avauspelissä Flanels murskasi SC Jengan ja toisessa ottelussa Flanels koki merkityksettömän tappion KoHolle, sillä sarjan kakkos paikka oli jo varmistettu.

Ensimmäinen peli oli täysin Flanelsin hallintaa. Flanels johti jo ensimmäisen erän jälkeen 5-1 ja murskaava tahti jatkui, kunnes kolmannessa erässä ajassa 33.41 ero kasvoi 12 maalin mittaiseksi ja ottelu päättyi tähän. Kyseisessä pelissä Flanelsin pelipaikat arvottiin ja parhaiten uudella paikalla onnistui puolustaja Tuomas Kosonen (3+1), joka pääsi näyttämään taitojaan laitahyökkääjänä. Flanels maalissa debytoi D95-pojissa pelaava Juho Kuitunen, joka pelasi hienon ensimmäisen ottelun tässä ikäluokassa päästäen vain yhden maalin.

Toisessa pelissä vastaan asettui KoHo. Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisessa erässä Koho teki avausmaalin ja muutama minuutti tämän jälkeen meni 2-0 johtoon. Flanels kavensi vielä toisessa erässä ja heti kolmannen erän alkuun tasoitti pelin. Vielä viimeisellä minuutilla tilane oli tasan 3-3, mutta Koho teki vielä maalin ja vei näin voiton. Flanels oli kuitenkin jo varmistanut sarjassa toisen sijan ja näin ollen kausi vielä jatkuu.