C93 Hollolassa

C93-poikien sarja jatkui sunnuntaina Hollolassa. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli tuttu Hu-46 ja toisessa pelissä vastaan tuli NST Lappeenrannasta.

Avausottelusta oli odotettavissa todella tiukka vääntö pisteistä. Flanels voitti hollolalaiset viime pelissä joutsassa todella niukasti. Tällä kertaa ottelu päättyi kuitenkin toisinpäin. Ottelu eteni tasaisesti kolmanteen erään asti 1-1 tilanteessa. Hu-46 pääsi kuitenkin iskemään maalin heti erän alkuun ja toisen maalin erän puoliväliin. Flanelsilla oli taas kirittävää. Flanels sai taisteltua pallon maalin perukoille 5 minuuttia ennen pelin loppua. Tämän jälkeen pallo saatiin vielä vastustajan maaliin mutta se hylättiin tuomarin kyseenalaisen vihellyksen takia. Näin ottelu päättyi harmittavaan 3-2 tappioon.

Toisessa ottelussa vastaan asettui NST Lappeenrannasta. Tämäkin ottelu oli todella tasaista vääntöä. Maaleja nähtiin vasta toisessa erässä kun Flanels iski ensin mutta vastustajat tulivat toisessa erässä ylivoimamaalilla vielä tasoihin. Kolmannesssa erässä Flanels teki yhden maalin ja piti loppu pelin maalinsa tyhjänä.

Molemmissa otteluissa Nico Tarhanen otti hyviä koppeja ja piti välillä joukkuetta pystyssä loistavilla torjunnoilla. Tästä kertoo myös vähämaaliset ottelut. Flanelsin olisi pitänyt saada molemmissa otteluissa enemmän laukauksia päin maalia
mutta suurin osa laukauksista kilpistyi ensimmäiseen vastustajaan tai kolisi pääty laitaan. Pallo olisi myös pitänyt saada huolellisemmin haltuun niin olisi vältyttty turhilta pallon menetyksiltä joita tuli liikaa.

Turnaustilastot

Flanels – Hu-46 2-3 (1-1, 0-0, 1-2)
NST- Flanels 1-2 (0-0, 1-1, 0-1)
peliaika 3 x 15 min tehoton

Kokoonpano
Kosunen J. 1+2
Kemppi J. 1+0
Kotimäki J. 1+0
Kiiski T. 1+0
Suomalainen J. 0+1 , 2min
Lahti J. 0+1
Kosonen T. 0+0
Keihäsniemi R. 0+0
Rantanen N. 0+0
Åkman S. 0+0
Ahonen I. 0+0
Laitinen M. 0+0
Kosonen J. 0+0
Tarhanen N. 0+0 (mv)

Jatko

Sarja jatkuu Mikkelissä 8.2. Vastaan tulee Lappeenrannan joukkueet NST ja KoHo