C2:n (nyk. D1) valmennus selvillä

Flanelsin tulevan C2-poikien (nykyinen D1) joukkueen, eli 2000-ikäluokan kauden 2014-2015 päävalmentajaksi on nimetty Sanna Oksanen ja valmentajaksi Maiju Maunula. Joukkueenjohtajana jatkaa Sanna Oittinen.

He ottavat joukkueen vastuulleen nykyisen sarjakauden päätyttyä. D1-poikien sarjakausi päättyy ensi viikonloppuna, jonka jälkeen ohjelmassa on pieni harjoitustauko. Valmennusrinkiä on tarkoitus täydentää vielä mahdollisesti yhdellä nimellä.

Sanna Oksanen on toiminut pitkään mm. Flanelsin rouvasählyn ohjaajana. 2000-ikäluokan mukana hän toimi kauteen 2012-2013 saakka myös valmentajana, joten hän on tuttu pojille. Maiju Maunula on puolestaan toiminut Flanelsin tyttöjen harrastetoiminnan ohjaajana pitkään. Molemmat ovat naisjoukkueen pelaajia.

Uuden valmennuksen johdolla joukkue suorittaa muutaman viikon mittaisen kevätharjoituskauden, joka alkaa keskiviikkona 23.4. Uutta on, että joukkueelle tulee myös osin ohjattua ja osin omatoimista kesäharjoittelua. Saliharjoitteluun joukkue palaa heinäkuun lopulla.

Uusi valmentajisto pitää tiedotustilaisuuden keskiviikko 26.3. harjoitusten päätyttyä klo 17.30 alkaen. Kesto noin 30 min. Paikalle toivotaan kaikki pelaajat sekä vähintään yksi perheen vanhemmista. Tuolloin annetaan tarkempaa infoa tulevasta ja harjoittelusta. Tervetuloa!

Lisätiedot:

Sanna Oksanen
Flanels C2-pojat, päävalmentaja 23.4. alk.
040 506 2386
sanna.oksanen(a)flanels.org

Jukka Huikko
Flanels ry, kilpatoiminnan ja valmennuksen vastaava
jukka.huikko(a)flanels.org